146094444 (1)

T Modél Prefab House

  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Cina Murah 20 40 FT Méwah T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Rumah prefab waja modél Lida T (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Rumah prefab modél Lida T (imah prefabrikasi) khusus. Kolomna tina tabung pasagi sareng dipasang di jero témbok. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur palayanan pabrik imah prefabrikasi Lida langkung ti 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Bubuka Camp Lida Integrated Labor

    Lida Integrated Camps seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek sawah minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyék séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.