TENTANG KAMI

  • company (2)
  • company (1)
  • company (3)
  • company (4)
  • company (5)
  • lou

Grup Lida

Bubuka

Lida Group didirikeun taun 1993, salaku pabrik profesional sareng éksportir anu paduli kana desain, produksi, instalasi sareng pamasaran konstruksi rékayasa.

 

Lida Group parantos ngahontal ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi EU CE (EN1090) sareng lulus inspeksi SGS, TUV sareng BV. Grup Lida parantos kénging Kualifikasi Kelas Kadua Struktur Baja Kontrak Kontruksi Profesional sareng Kualifikasi Kontrak Umum Téknik Konstruksi.

 

Lida Group mangrupikeun perusahaan rékayasa wangunan terintegrasi anu paling kuat di Cina. Grup Lida parantos janten anggota sababaraha asosiasi sapertos Asosiasi Struktur Baja China, Dewan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional sareng Asosiasi Struktur Logam Cina Wangunan jsb.

  • -
    Didirikeun taun 1993
  • -+
    Ayeuna Lida Group ngagaduhan tujuh anak perusahaan
  • -+
    produk urang parantos diékspor ka langkung ti 145 nagara sareng daérah.
  • -
    Grup Lida dilélérkeun Pangkalan Démonstrasi Gedong Majelis di Propinsi Shandong.

produk

  • Oil and Gas Field Labour Camp House

    Labo Minyak sareng Gas Bumi ...

    House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kuli sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang. Lida prefabrikasi minyak bumi sareng bumi bumi tempat kemah lapangan anu kaukur sareng khusus didesain kanggo nyayogikeun maksimal sareng kanyamanan. Pabrikan camp tenaga kerja Lida tiasa nyayogikeun gancang, gampang, terjangkau sareng ene ...

  • Flat Pack Container House and Worker Camp

    Wadah bungkus datar Ho ...

    Pedaran Singkat Rumah wadah bungkus datar LIDA cocog pisan pikeun tempat pangwangunan, kubu konstruksi sareng kubu pangeboran, dimana éta bakal diuntungkeun dijantenkeun kantor, tempat cicing, kamar ganti sareng fasilitas WC. Bumi wadah bungkus datar LIDA didamel tina bahan alami sareng ampir 100% didaur deui. Aranjeunna nganteurkeun manpaat lingkungan anu hébat (insulasi termal, pangirangan sora) kanggo nampilkeun larutan modular anu luwes, serbaguna, sareng sustainable LIDA ...

  • Integrated Labor Camp and Office

    Kamp Buruh Terpadu ...

    Perkenalan Camp Buruh Terpadu Lida Kamp Terpadu Lida seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang. Situs Tenaga Kerja Lida Konstruksi dirancang pikeun nganteurkeun solusi anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu ...

  • Prefabricated House Labour Camp Accommodation Prefab Mining Labor Camp

    Rumah Prefabrikasi La ...

    House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kuli sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang. Lida camp tenaga kerja prefabrikasi (buruan Camp house) didesain pikeun nganteurkeun leyuran anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana produksi sys ...

  • Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House with Luxury Decoration and Modular Container House

    Flat Pack Modular Mova ...

    Modular Flat Pack Wadah Wadah BUBUKA WIWINA WÉNA. Imah kontainer didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar wadahna kiriman. Éta tahan panas sareng tahan cai. Hal ieu seueur dianggo salaku kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Imah kontainer Lida kalebet bumi wadah bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (imah wadah tilepan), bumi kontainer anu tiasa dilegakeun, imah kontainer las (wadah khusus ...

  • 20FT Easily Assemble Temporary Prefabricated Mobile Modular Steel Flat Pack Container Prefab House for Office

    20FT Gampang Ngumpulkeun T ...

    Bumi wadah bungkus datar LIDA cocog pikeun tempat pangwangunan, kubu konstruksi sareng kubu pangeboran, dimana aranjeunna bakal nguntungkeun dijantenkeun kantor, akomodasi, kamar ganti sareng fasilitas toilet. Bumi wadah bungkus datar LIDA didamel tina bahan alami sareng ampir 100% didaur deui. Aranjeunna nganteurkeun manpaat lingkungan anu hébat (insulasi termal, pangirangan sora) kanggo nampilkeun solusi modular anu adaptable, serbaguna, sareng sustainable LIDA flat pack container ho ...

BERITA