Cina Murah 20 40 FT Méwah T Model House Prefab Modular Expandable Container House

Pedaran pondok:

Rumah prefab waja modél Lida T (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

Rumah prefab modél Lida T (imah prefabrikasi) khusus. Kolomna tina tabung pasagi sareng dipasang di jero témbok. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur palayanan pabrik imah prefabrikasi Lida langkung ti 15 taun.

Detil Produk

Tanda Produk

Rumah prefab waja modél Lida T (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

Rumah prefab modél Lida T (imah prefabrikasi) khusus. Kolomna tina tabung pasagi sareng dipasang di jero témbok. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur palayanan pabrik imah prefabrikasi Lida langkung ti 15 taun.

Lida T Model Prefab House seueur dianggo salaku tempat kemah tenaga kerja, tempat kemah pangungsian, tempat kemah staf, imah kamp pertambangan, gedong akomodasi samentawis, WC sareng pancuran, kamar cuci, dapur sareng ruang makan / pabalatak / kantin, aula rekreasi, masjid / ruang solat, gedong kantor tempat, gedong klinik, imah penjaga, jst.

Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)
Ngaran mérek: Lida
Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja
Anggo: Imah Prefabrikasi)
Sértipikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001
Waktos pangiriman: 15 dugi 30 dinten
Syarat pamayaran: T / T, LC

1. Struktur Steel:
1.1 Kolom baja 120x120x2.5
1.2 Balok struktur waja C120x50x20x2.0
1.3 Hateup Purlin C140x50x20x2.0
1.4 Tembok purlin C120x50x20x2.0
1.5 Bolts jangkar M16
1.6 Baud biasa 4.8S, Galvanis
2. Atap sareng témbok:  
2.1 Roofing-PU dewan
Atanapi serat kaca atanapi panel EPS
100mm, 40kg, 0.5 / 0.5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0.5 / 0.5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Tiasa dirobih per konsumén'squest.
2.2 siling kana panto 100mm, 40kg, 0.5 / 0.5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0.5 / 0.5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Tiasa dirobih per konsumén'squest.
2.3 Papan témbok-PU luar
ATAWA
Papan Rockwool atanapi panel EPS
100mm, 40kg, 0.5 / 0.5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0.5 / 0.5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Tiasa dirobih per konsumén'squest.
2.40 piring panutup ujung Pelat waja 0,5mm
3. Siling sareng Bumi
3.1 siling gypsum-kanggo kamar 600 * 600 * 6mm, kalebet pigura
3.2 Langit-langit PVC-pikeun wc Dewan PVC
3.3 genteng 600 * 600mm
3.4 Gutter PVC
3.5 solokan 80mm
4. Panto sareng jandela:
4.1 Panto luar panto baja ringan. Tiasa dirobih sakumaha paménta konsumén.
4.2 Panto Interior Panto panel sandwich atanapi panto baja ringan
4.2 Jandela PVC, kalayan gelas ganda 4 + 6 + 4mm
5. listrik + cai:
5.1 Kabel listrik cahaya 2.5mmm2, AC: 4.0mm2
5.2 Saluran kawat PVC  
5.3 cahaya 110V / 220V, 50HZ / 60HZ, lampu siling
5.5 Saklar Kalayan kotak simpang
5.6 Soket 16A stop kontak Universal
5.7 Manaskeun cai Haier Brand (ES60H-X1 (E)), 100L, kembar-tubeheater, 3000W, suhu pemanasan 75 derajat. Tiasa dirobih per Customers'request.
5.8 Kabinet distribusi kakuatan Kotak + saklar + alat pelindung kebocoran bumi
5.9 Bidet Kaasup asesorisna
5.10 Pangdeukeutna Kaasup asesorisna
5.11 Washbasin Kaasup pipa cai
5.12 Pancuran Dasar pancuran, sirah pancuran, campuran cai
5.13 Pipa cai Input sareng kaluaran pipa cai

Spésifikasi Lida T Model Prefab House

T Model Prefab House (1)
T Model Prefab House (2)
T Model Prefab House (3)
T Model Prefab House (4)
T Model Prefab House (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami