146094444 (1)

Wangunan Struktur Baja

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bahan Unggas Broiler

    Tegalan hayam kaasup imah hayam Endog jeung imah hayam Broiler; duanana mangrupakeun wangunan struktur baja. Hayam endog biasana tuang dina kandang, hayam broiler biasana tuang dina taneuh. Kami tiasa nyayogikeun anjeun bahan bangunan, pikeun alat-alatna, nyarankeun anjeun mésér ti pabrik khusus.
    Wangunan struktur waja ringan mangrupikeun jinis sistem struktur gedong anu énggal, anu diwangun ku kerangka baja utama anu ngahubungkeun bagian H, bagian Z sareng bagian baja bagéan U, hateup sareng témbok nganggo rupa-rupa panel sareng komponén sanés sapertos windows, panto , bango, jst.
    Wangunan struktur baja ringan seueur dianggo di gudang, bengkel, pabrik ageung, jst.
  • High Quality Prefabricated Light Weight Industrial

    Kualitas Berat Lampu Prefabrikasi Industrial

    Wangunan industri struktur baja LIDA mangrupikeun jinis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan struktur LIDA Steel ngagaduhan kaunggulan bentang lega, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu hadé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién rohangan, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
    Wangunan struktur baja seueur dianggo salaku gudang, bengkel, gedong paméran, peternakan unggas, bumi héjo, pertengahan gedong atanapi gedong baja jangkung, terminal bandara sareng hanggar, jst.
    Kami parantos ngalaksanakeun 1000 unit gudang struktur baja sareng bengkel di langkung ti 145 nagara dina 28 taun ka pengker.
  • Factory Supply High Quality Steel Frame Building M

    Pabrik Pasokan Wangun Baja Baja Berkualitas Tinggi M

    Wangunan industri struktur baja LIDA mangrupikeun jinis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan struktur LIDA Steel ngagaduhan kaunggulan bentang lega, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu hadé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién rohangan, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
    Wangunan struktur baja seueur dianggo salaku gudang, bengkel, gedong paméran, peternakan unggas, bumi héjo, pertengahan gedong atanapi gedong baja jangkung, terminal bandara sareng hanggar, jst.
    Kami parantos ngalaksanakeun 1000 unit gudang struktur baja sareng bengkel di langkung ti 145 nagara dina 28 taun ka pengker.
  • China Steel Frame Prefabricated Steel Structure Building for Steel Warehouse with CE Certificate

    Cina Steel Frame Prefabricated Steel Struktur Struktur pikeun Gudang Baja kalayan CE Sértipikat

    Wangunan struktur baja LIDA (bangunan pre-rékayasa) mangrupikeun jenis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto.