Cina Steel Frame Prefabricated Steel Struktur Struktur pikeun Gudang Baja kalayan CE Sértipikat

Pedaran pondok:

Wangunan struktur baja LIDA (bangunan pre-rékayasa) mangrupikeun jenis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto.

Detil Produk

Tanda Produk

Wangunan struktur baja LIDA (bangunan pre-rékayasa) mangrupikeun jenis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan baja prefabrikasi LIDA ngagaduhan kaunggulan lébar, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu saé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién ruang, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
  50 taun umur hirup kalayan biaya konstruksi murah. Wangunan struktur baja Lida kalebet gudang struktur waja, lokakarya struktur waja, hangar baja, héd, gedong bertingkat, bumi héjo, peternakan unggas, jst.

Ciri-ciri :

1. Bentang lega: bentang tunggal atanapi sababaraha bentang, bentang maksimal 36m tanpa kolom tengah.
2. Biaya murah: Harga hijian kisaran tina USD35 / m2 dugi ka USD70 / m2 numutkeun pamundut pelanggan.
3. konstruksi gancang sareng instalasi gampang.
4. Lila ngagunakeun kahirupan: dugi ka 50 taun.
5. Batur: perlindungan lingkungan, struktur stabil, tahan gempa, ngabuktikeun cai, sareng konservasi énergi.

Bahan:

1. Pigura utama (kolom sareng balok) didamel tina waja gaya H dilas.
2. kolom disambungkeun sareng pondasi ku pre-embedding baud sambel.
3. Balok sareng kolom, balok sareng balok dihubungkeun sareng bénténg anu kuat.
4. Jaringan konstruksi amplop didamel tina bentuk tiis C-gaya purlin.
5. témbok sareng hateupna didamel tina papan waja warna atanapi panel sandwich waja warna, anu aya hubunganana sareng purlin ku kuku Otomatis.
6. Jandéla sareng jandéla tiasa didésain dimana waé anu tiasa dijantenkeun jinis normal, tipe ngageser atanapi jinis gulung sareng bahan PVC, logam, alloy aluminium, panel sandwich sareng sajabina.

Steel Structure Building (2)
Steel Structure Building (4)
Steel Structure Building (1)
Steel Structure Building (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami