146094444 (1)

Produk

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bahan Unggas Broiler

    Tegalan hayam kaasup imah hayam Endog jeung imah hayam Broiler; duanana mangrupakeun wangunan struktur baja. Hayam endog biasana tuang dina kandang, hayam broiler biasana tuang dina taneuh. Kami tiasa nyayogikeun anjeun bahan bangunan, pikeun alat-alatna, nyarankeun anjeun mésér ti pabrik khusus.
    Wangunan struktur waja ringan mangrupikeun jinis sistem struktur gedong anu énggal, anu diwangun ku kerangka baja utama anu ngahubungkeun bagian H, bagian Z sareng bagian baja bagéan U, hateup sareng témbok nganggo rupa-rupa panel sareng komponén sanés sapertos windows, panto , bango, jst.
    Wangunan struktur baja ringan seueur dianggo di gudang, bengkel, pabrik ageung, jst.
  • High Quality Prefabricated Light Weight Industrial

    Kualitas Berat Lampu Prefabrikasi Industrial

    Wangunan industri struktur baja LIDA mangrupikeun jinis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan struktur LIDA Steel ngagaduhan kaunggulan bentang lega, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu hadé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién rohangan, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
    Wangunan struktur baja seueur dianggo salaku gudang, bengkel, gedong paméran, peternakan unggas, bumi héjo, pertengahan gedong atanapi gedong baja jangkung, terminal bandara sareng hanggar, jst.
    Kami parantos ngalaksanakeun 1000 unit gudang struktur baja sareng bengkel di langkung ti 145 nagara dina 28 taun ka pengker.
  • Factory Supply High Quality Steel Frame Building M

    Pabrik Pasokan Wangun Baja Baja Berkualitas Tinggi M

    Wangunan industri struktur baja LIDA mangrupikeun jinis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan struktur LIDA Steel ngagaduhan kaunggulan bentang lega, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu hadé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién rohangan, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
    Wangunan struktur baja seueur dianggo salaku gudang, bengkel, gedong paméran, peternakan unggas, bumi héjo, pertengahan gedong atanapi gedong baja jangkung, terminal bandara sareng hanggar, jst.
    Kami parantos ngalaksanakeun 1000 unit gudang struktur baja sareng bengkel di langkung ti 145 nagara dina 28 taun ka pengker.
  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Lida container container house (foldable container house) dirancang pikeun minuhan tujuan pamasangan gancang dina sababaraha proyék darurat. Hiji unit imah wadah tilepan tiasa dipasang dina waktos 3 menit ku 2 padamel.
    Hal ieu seueur dianggo salaku Kantor situs, cadangan bahan bantuan bencana, imah panyumputan darurat, ruang tamu tempat, ruang rapat, asrama, toko, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
    Imah wadah tilepan Lida (imah wadah anu tiasa dilipat) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 10 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Kualitas luhur Wadah Wéb Modern Prefab

    Lida container container house (foldable container house) dirancang pikeun minuhan tujuan pamasangan gancang dina sababaraha proyék darurat. Hiji unit imah wadah tilepan tiasa dipasang dina waktos 3 menit ku 2 padamel.
    Hal ieu seueur dianggo salaku Kantor situs, cadangan bahan bantuan bencana, imah panyumputan darurat, ruang tamu tempat, ruang rapat, asrama, toko, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
    Imah wadah tilepan Lida (imah wadah anu tiasa dilipat) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 10 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT Dihasilkeun Kontainer House CE Sertifikat

    Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dikombinasikeun ku 3 imah kontainer tapi dibungkus kana hiji rohangan bumi. Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dirancang pikeun nyumponan tujuan pamasangan gancang.
    Spasi tiasa ageung atanapi alit, hiasanna bakal méwah sareng saderhana, gaya na bakal disetél numutkeun kaayaanana, bentukna tiasa digabungkeun sacara bébas, pangwangunanna gancang, genah mobile sareng seueur kaunggulan sanés anu kontras pisan. kalayan wangunan tradisional anu angger.
    Imah kontainer Lida anu tiasa dilegakeun pas sareng paménta kanyamanan, kahirupan pribadi sareng rohangan komérsial dina gaya hirup anu gancang ayeuna.
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik Cina Modular Home Prefab House Dilepas Mewah Wadahna Imah

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pabrik Pasokan Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • Flat Pack Living Expandable Price Movable Steel Pre Fab Mobile Luxurious Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Pek Datar Living Harga Anu Dihasilkeun Baja Bergerak Pra Fab Mobile Mewah Portabel Modél Prefabrikasi Prefabricated Wadah Kontainer

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • 40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 

    Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)

    Ngaran mérek: Lida

    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja

    Anggo: Bumi Wadah

    Sértipikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001

    Waktos pangiriman: 15 dugi 30 dinten

    Syarat pamayaran: T / T, LC
  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Cina Murah 20 40 FT Méwah T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Rumah prefab waja modél Lida T (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Rumah prefab modél Lida T (imah prefabrikasi) khusus. Kolomna tina tabung pasagi sareng dipasang di jero témbok. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur palayanan pabrik imah prefabrikasi Lida langkung ti 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Bubuka Camp Lida Integrated Labor

    Lida Integrated Camps seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek sawah minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyék séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.
123 Teras> >> Halaman 1/3