146094444 (1)

Imah Prefabrikasi

  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Cina Murah 20 40 FT Méwah T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    Rumah prefab waja modél Lida T (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Rumah prefab modél Lida T (imah prefabrikasi) khusus. Kolomna tina tabung pasagi sareng dipasang di jero témbok. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur palayanan pabrik imah prefabrikasi Lida langkung ti 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Bubuka Camp Lida Integrated Labor

    Lida Integrated Camps seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek sawah minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyék séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.
  • K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Quarters Building

    K Modél Kémping Prefab Perumahan Wangunan Parumahan Bumi samentawis

    Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • Factory Supply Prefabricated Portable Container House Porta Cabin

    Pabrik Pasokan Prefabrikasi Portabel Wadah Rumah Porta Kabin

    Lida Porta Cabin (Modular House) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Nalika pangiriman, éta ngetok-turun pikeun ngahémat rohangan. Nalika degdegan, éta tiasa dipasang ku padamel umum kalayan alat listrik numutkeun pitunjuk. Struktur na disambungkeun ku baud sareng témbokna dipasang ku keling. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
  • Prefabricated Construction K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Building

    Konstruksi Prefabrikasi K Modél Kémping Prefab Perumahan Wangunan Bumi Samentawis

    Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • Light Steel Frame Building Low Cost Prefabricated House

    Gedong Baja Baja Gedong Rumah Prefabrikasi Biaya Rendah

    Ngagunakeun struktur baja sareng panel sandwich, pabrik rumah prefab Lida Group tiasa nawiskeun anjeun imah prefabrikasi kualitas ekonomis sareng kualitas luhur sareng modél K, modél T sareng bumi modular tunggal.