Gedong Baja Baja Gedong Rumah Prefabrikasi Biaya Rendah

Pedaran pondok:

Ngagunakeun struktur baja sareng panel sandwich, pabrik rumah prefab Lida Group tiasa nawiskeun anjeun imah prefabrikasi kualitas ekonomis sareng kualitas luhur sareng modél K, modél T sareng bumi modular tunggal.

Detil Produk

Tanda Produk

Ngagunakeun struktur baja sareng panel sandwich, pabrik rumah prefab Lida Group tiasa nawiskeun anjeun imah prefabrikasi kualitas ekonomis sareng kualitas luhur sareng modél K, modél T sareng bumi modular tunggal.

Lida Prefabricated House (Prefab House) mangrupikeun sistem pangwangunan ékonomi Héjo, anu diwangun ku struktur utami (Tabung waja pasagi pikeun kolom, baja saluran C pikeun turss tur purlin), sistem hateup sareng témbok (nganggo panel sandwich), panto sareng sistem jandela. Kusabab kaunggulanana, sapertos produksi gancang, instalasi gancang, béaya rendah, Lida Prefabricated Modular House (Prefab House) seueur dianggo salaku kamp tenaga kerja, camp pangungsian, camp staff, camp pertambangan, asrama, imah akomodasi, WC sareng gedong pancuran, binatu , dapur sareng ruang makan / pabalatak / aula kantin, aula rekreasi, masjid / aula solat, kantor situs, klinik, imah penjaga, jst.

Kauntungan imah prefabrikasi :
Struktur anu tiasa dipercaya: Sistem struktural baja ringan, aman sareng dipercaya, nyumponan sarat spésifikasi desain struktur bangunan.
Pembongkaran sareng perakitan anu merenah: bumi tiasa dibongkar sareng dianggo deui sababaraha kali, sareng prosés instalasi peryogi ukur alat saderhana. Salaku conto, imah tipe K tiasa dipasang kalayan rata-rata 20 dugi 30 méter pasagi per jalma per dinten.

Hiasan anu éndah: penampilan umum bumi éndah, warnana caang, téksturna lemes, permukaan dewan rata, sareng ngagaduhan pangaruh hiasan anu saé.
Tata perenah anu fleksibel: panto sareng jandéla tiasa disetél dina posisi mana waé, partisi jero rohangan tiasa disetél dina sumbu horisontal, sareng tangga tiasa disetél sacara fleksibel dina posisi anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anu saé. Struktur waterproof: Imah sacara struktural tahan cai sareng henteu meryogikeun perlakuan waterproof.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami