Konstruksi Prefabrikasi K Modél Kémping Prefab Perumahan Wangunan Bumi Samentawis

Pedaran pondok:

Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.

  • Min.Order Order: 6 hijian / hijian atanapi 200 Méter pasagi / Méter pasagi
  • Kamampuhan Suplai: 3000 Unit / Unit per Bulan
  • Waktos pangiriman: 15-30 dinten
  • Syarat pamayaran: T / TL / C
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
    Lida K Model Prefab House seueur dianggo salaku tempat kemah tenaga kerja, tempat kemah pangungsian, tempat kemah staf, imah kamp pertambangan, gedong akomodasi samentawis, WC sareng pancuran, kamar cuci, dapur sareng ruang makan / pabalatak / kantin, aula rekreasi, masjid / ruang sholat, gedong kantor situs, gedong klinik, imah penjaga, jst. Wilujeng kéngingkeun tanda petik ti pabrik imah prefabrikasi Lida.

    INFORMASI PRODUK

    Imah prefab modél Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.

    Gambar khas Lida K Model Prefab House

    (Imah Prefabrikasi)

    K Model Prefab House (1) K Model Prefab House (2) K Model Prefab House (3) K Model Prefab House (4) K Model Prefab House (5)

     

    Larapna Lida K Model Prefab House

    (Imah Prefabrikasi)
    Asrama, Kantor sareng rohangan Rapat, Dapur sareng ruang makan, WC

    Spésifikasi Lida K Model Prefab House

    Jenis K Modél Prefabrikasi Imah
    Jerona Bumi 5.56m atanapi 6.23m atanapi 8.28m atanapi ukuran khusus sapertos anu dipénta
    Lebar Imah N * K * 1.8m (n = 5,6,7, ……; K = 1.8m)
    Jangkungna Imah Lantai tunggal, lantai dua atanapi tilu lantai
    Beban Desain Beban hateup: 0.50KN / m2;
    Beban angin: 0,45 KN / m2
    Beban lanté: 1,5 KN / m2
    Beban salju: 0.15KN / m2
    Kahirupan Service 10-15 taun
    Kolom Utami B bagian baja
    Hateup Truss B bagian baja
    Hateup & Tembok Purlin B bagian baja
    Panel hateup Panel sandwich EPS, panel sandwich kaca serat, panel sandwich wol batu, panel sandwich PU
    Panel Tembok Panel sandwich EPS, panel sandwich kaca serat, panel sandwich wol batu, panel sandwich PU
    Jandela Jandéla PVC, jandela alloy aluminium atanapi sakumaha anjeun nyungkeun.
    Panto Panto panel sandwich, panto kai, panto PVC kalayan kaca, panto pigura alloy aluminium, panto kaamanan atanapi salaku pamundut anjeun
    Lantai lapis 18mm lapis kualitas saé
    Kulit Lantai 1.5mm kulit lanté PVC
    Sistem Listrik Sockets, switch, lampu, kabel jsb
    Sistem Plumbing Pipa, baskom, WC, aksésoris sambungan
    Asesoris Pamasangan Lem kaca, paku, tutup tepi, bolt umum rak AC, samberan jangkar jsb

    Karakteristik Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (6)

    1. Lingkungan pelindung, henteu disababkeun sampah
    2. Lawang, jandéla sareng partisi interior tiasa dilereskeun sacara fleksibel
    3. Penampilan anu saé, warna anu béda pikeun témbok sareng hateup.
    4. Ngirit biaya sareng transportasi merenah
    5. Anti karat sareng normalna langkung ti 15 taun nganggo kahirupan
    6. Aman sareng stabil, tiasa tahan gempa 8 kelas.

    K Model Prefab House (7)

    Pamasangan Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (8)

    Pamasangan Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (9)

    Rengse Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (10)

    Rengse Lida K Model Prefab House


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami