prefab modular portable flat pack lipat imah wadah prebuilt

Pedaran pondok:

Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).

Detil Produk

Tanda Produk

Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).
MOQ : 6 sét
Pamayaran
L / C, T / T
Tempat Asalna
Shandong, Cina
Merek
Lida

Spésifikasi 1) 20ft: 6055 * 2435 * 2896mm
2) 40ft: 12192 * 2435 * 2896mm
3) Jenis Hateup: Hateup datar kalayan desain solokan cai internal anu teratur
4) Tingkat: ≤3
Parameter desain 1) Jangka hirup: dugi ka 20taun
2) Lantai Live beban: 2.0KN / m2
3) Atap Live beban: 0,5KN / m2
4) Beban Angin: 0.6KN / m2
5) Gempa-résistansi: Kelas 8, Seuneu-buktina: Kelas 4
Panél témbok 1) Kandel: panel serat sandwich kaca 75mm, lébar efektif: 1150mm
2) lambar waja luar (konfigurasi standar): lambar baja warna 0.4mm bergelombang Aluminium, mantel pe pe, Warna:
bodas, ketebalan Aluminium-séng≥40g / m2
3) Lapisan insulasi (konfigurasi standar): 75mm Serat gelas, density≥50kg / m3, Fire-proof standard: grade A non-flambable
4) Lambaran waja interior (konfigurasi standar): Lambar baja warna 0.4mm Aluminium-séng, mantel pe PE, Warna: bodas,
Kandel aluminium-Séng≥40g / m2
Sistem hateup 1) Baja rangka & asesoris: Pigura hateup utama: baja kabentuk tiis, kandel = 2.5mm, galvanis. sareng angkat 4 galvanis
juru. Atap purlin: C80 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B
2) Panel hateup: 0,4 atanapi ketebalan 0,5mm Aluminium-séng lambar waja warna, PE mantel mantel. Warna: bodas, Kandel aluminium≥70g / m2,
360 ° sambungan pinuh
3) Isolasi: 100mm kandel Serat kaca sareng aluminium foil, Density = 14kg / m3, grade A fire-proof, nonflammable.
4) Papan siling: tipe V-170, lambar waja warna kelir Aluminium-seng, 0,5 mantel pagawean PE. Warna: bodas, Aluminium-séng
kandel≥40g / m2.
5) stop kontak industri: Dibereskeun dina kotak ledakan-buktina dina balok luhur sisi pondok, kalayan 1 colokan listrik utama pikeun sambungan kakuatan
antara wadah

Didirikeun taun 1993. Lida Group mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling kuat pikeun ngawangun struktur baja. Gudang éléel, imah unggas, hanggar pesawat terbang, imah prefab, kabin porta, perumahan anu mampu, imah kontainer sareng villa baja di Cina. Kami parantos dilélér sertipikat ISO9001, ISO14001, ISO45001, CE sareng SGS, TUV sareng BV. Kapasitas sadidinten urang tiasa ngahontal 5000 méter pasagi sareng ieu kumaha kami ngatur éta.750 karyawan, kalebet 50 insinyur sareng 200 pengawas pikeun proyek luar negeri. 73000 alun-alun méteran rohangan pabrik.3 lini produksi pikeun séri gudang struktur baja, 3 jalur produksi pikeun séri imah prefabrikasi, 3 lini produksi bumi kontainer sareng lini produksi seri villa 1 baja. Kami parantos ngekspor langkung ti 145 nagara ti saprak yayasan.

prefab modular portable flat pack folding prebuilt
01
Flat Pack Container House Standard Size Lida Group (4)
Flat Pack Container House Standard Size Lida Group (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami