146094444 (1)

Imah Peternakan Unggas

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bahan Unggas Broiler

    Tegalan hayam kaasup imah hayam Endog jeung imah hayam Broiler; duanana mangrupakeun wangunan struktur baja. Hayam endog biasana tuang dina kandang, hayam broiler biasana tuang dina taneuh. Kami tiasa nyayogikeun anjeun bahan bangunan, pikeun alat-alatna, nyarankeun anjeun mésér ti pabrik khusus.
    Wangunan struktur waja ringan mangrupikeun jinis sistem struktur gedong anu énggal, anu diwangun ku kerangka baja utama anu ngahubungkeun bagian H, bagian Z sareng bagian baja bagéan U, hateup sareng témbok nganggo rupa-rupa panel sareng komponén sanés sapertos windows, panto , bango, jst.
    Wangunan struktur baja ringan seueur dianggo di gudang, bengkel, pabrik ageung, jst.