Pabrik Pasokan Prefabrikasi Portabel Wadah Rumah Porta Kabin

Pedaran pondok:

Lida Porta Cabin (Modular House) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Nalika pangiriman, éta ngetok-turun pikeun ngahémat rohangan. Nalika degdegan, éta tiasa dipasang ku padamel umum kalayan alat listrik numutkeun pitunjuk. Struktur na disambungkeun ku baud sareng témbokna dipasang ku keling. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.

Detil Produk

Tanda Produk

Lida Porta Cabin (Modular House) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Nalika pangiriman, éta ngetok-turun pikeun ngahémat rohangan. Nalika degdegan, éta tiasa dipasang ku padamel umum kalayan alat listrik numutkeun pitunjuk. Struktur na disambungkeun ku baud sareng témbokna dipasang ku keling. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.

Lida Porta Cabin (Modular House) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, gampang ngalih ka lokasi anu sanés kalayan biaya minimum, sareng umur jasa pabrik kabin Lida porta langkung ti 15 taun.

Lida Porta Cabin seueur dianggo salaku tempat kemah tenaga kerja, tempat kemah pangungsian, tempat kemah staf, imah kamp pertambangan, gedong akomodasi samentawis, WC sareng pancuran, kamar cuci, dapur sareng ruang makan / pabalatak / kantin, aula rekreasi, masjid / sholat aula, gedong kantor tempat, gedong klinik, imah penjaga, jst.

Porta Cabin (1)

Karakteristik Kabin Lida Porta (Modular House)

Porta Cabin (3)

Porta Cabin (4)

Porta Cabin (5)

1. Lingkungan pelindung, henteu disababkeun sampah
2. Pintu, jandéla sareng partisi interior tiasa dilereskeun sacara fleksibel
3. penampilan geulis, warna béda pikeun témbok jeung hateup.
4. Ngirit biaya sareng transportasi merenah
5. Anti karat sareng biasana langkung ti 15 taun nganggo kahirupan
6. Aman sareng stabil, tiasa tahan 8 tingkat gempa bumi.

Parameter Téknis tina Lida Porta Cabin House Modular House)
Résistansi angin: Kelas 11 (kecepatan angin≤125.5km / h)
Résistansi lini: Kelas 8
Kapasitas beban langsung tina hateup: 0.5kn / m2
Koéfisién transmisi panas témbok sareng internal: 0.35Kcal / m2hc
Beban langsung koridor nyaéta 2.0kn / m2
Panerapan Lida Porta Cabin (Modular House)
Akomodasi, kantor situs, Kios sareng Booth, Kotak Sentry sareng Penjaga, Toko Alih, Toilet

Porta Cabin (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk