Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

Pedaran pondok:

Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).

Detil Produk

Tanda Produk

Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).
 
Bumi wadah baja Lida didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar kontainer pengiriman barang sacara rutin. Éta ogé tiasa ngarobih sakumaha sarat khusus klién. Éta tiasa dijantenkeun kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Imah Lida Wadah seueur dianggo salaku kamp tenaga kerja atanapi angkatan umum dina proyék-proyék kontrak umum, Proyék minyak Bumi sareng gas, Proyék Hidroelektrik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu ditujukeun pikeun mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.
 
Bumi wadah Lida ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos instalasi gancang, gampang pindah, elehan pisan sareng umur panjang. Imah wadah Lida mangrupikeun kaunggulan tina ngabuktikeun panas sareng anti cai. Dumasar kana modular standard container house, container container tiasa dikelompokkeun dina horizontal sareng vertikal. Fleksibel dina perenah sareng prefabrikasi pikeun ngahontal tujuan fungsi anu béda. Wilujeng kéngingkeun tanda petik ti supplier imah kontainer Lida.

Grup Lida parantos kéngingkeun sertifikasi ISO9001, CE (EN1090), sareng parantos ngaliwat audit pabrik BV, SGS sareng TUV sareng pejabat internasional anu sanés. Kelompok Lida mangrupikeun panyayogi daérah pasukan perdamaian PBB, sareng panyadia kerjasama strategis perusahaan kontraktor domestik sareng asing sapertos Cina Konstruksi, Railway Cina, Cina Komunikasi, sareng sajabana. Dugi ka ayeuna, proyek Lida parantos sumebar di 142 nagara sareng daérah.  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami