Bumi Bumi Bumi Perkemahan Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Bumi Kamp Bumi Teu Bumi

Pedaran pondok:

House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kuli sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.
Lida prefabrikasi minyak bumi sareng bumi bumi tempat kemah lapangan anu kaukur sareng khusus didesain kanggo nyayogikeun maksimal sareng kanyamanan. Pabrikan kemah tenaga kerja Lida tiasa nyayogikeun solusi perumahan tanaga kerja samentawis anu gancang, gampang, terjangkau sareng éfisién énergi.

Detil Produk

Tanda Produk

House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kuli sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.

Lida prefabrikasi minyak bumi sareng bumi bumi tempat kemah lapangan anu kaukur sareng khusus didesain kanggo nyayogikeun maksimal sareng kanyamanan. Pabrikan kemah tenaga kerja Lida tiasa nyayogikeun solusi perumahan tanaga kerja samentawis anu gancang, gampang, terjangkau sareng éfisién énergi.

Bumi kamp tenaga kerja perusahaan minyak sareng gas bumi Lida (rumah Camp tenaga kerja) didesain kanggo nyayogikeun solusi anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi situs, syarat klien, sareng peraturan pamaréntah janten pertimbangan.

Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan satu-atap pikeun tempat kemah tenaga kerja perusahaan minyak sareng bumi (kamp Camp tenaga kerja).
Bumi camp tenaga kerja perusahaan minyak sareng gas bumi lida (bumi Camp tenaga kerja) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich kanggo tembok sareng hateup. Isolasi panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng gelas serat, anu ditangtukeun ku kabutuhan paménta sareng lingkungan.
Gedong-gedong bumi kamp kerja tenaga kerja minyak lida tiasa dirakit sababaraha kali saatos hiji konstruksi situs réngsé, dipasang gampang sareng ongkosna efektif.

Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p ( (3)
Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p (
Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p ( (4)
Prefab Construction Worker Labour Camp (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami