Warta perusahaan

  • Jinan Airport International Flight Epidemic Prevention & Control Housing Construction Project-Lida Group

    Jinan Bandara Internasional Pencegahan Epidemi Pencegahan & Kontrol Perumahan Konstruksi Proyék-Lida Grup

    Pencegahan sareng pangendalian Epidemik, Lida aya aksi. Lida Group damel damel sampurna sareng Biro Téknik Kadalapan Konstruksi Cina sareng Bandara Jinan sareng ngarengsekeun proyék pangwangunan ngajamin bumi pikeun pencegahan sareng kontrol penerbangan internasional di Bandara Jinan ...
    Maca deui
  • TCF camp in Brunei  -Lida Group

    TCF camp di Brunei -Lida Group

    Pimpinan industri di bumi kontainer sareng wangunan prefabrikasi, proyék Lida parantos sumebar di 142 nagara sareng daérah. Dinten ayeuna, hayu urang buka kemah TCF di Brunei. Proyék ieu mangrupikeun proyék prefabrikasi perumahan samentawis fasilitas konstruksi kanggo perusahaan Konstruksi Jerman Terkemuka, kanggo serv ...
    Maca deui
  • Qingdao International Cruise home Port Project—Lida Project

    Qingdao International Cruise home Port Project — Lida Project

    Lida Group mangrupikeun pabrikan ngarah di Cina pikeun gedong kemah samentawis kalayan gedong prefabrikasi sareng imah kontainer. Dinten ayeuna, hayu atuh ningalikeun proyek. Anu mimiti, proyék ringkes Numutkeun rencana, daérah Pelabuhan Ibu Laut Qingdao Internasional ngagaduhan 9 kilométer palabuan palabuhan sareng 4,2 alun-alun ...
    Maca deui
  • LIDA,The industry leader in flat pack container house

    LIDA, Pimpinan industri di bumi wadah bungkus datar

    Di masarakat jaman ayeuna, imah wadah bungkus datar henteu ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan situs konstruksi samentawis, tapi ogé tiasa dianggo dina wangunan kahirupan sosial, sapertos modérn kontainer, villa imah kontainer, kantor kontainer, jst struktur susun kontainer datar padet, bentukna ko ...
    Maca deui
  • Steel structure prefabricated house, container house project of nanjing agricultural university

    Struktur baja bumi bumi prefabrikasi, proyek bumi wadah universitas nanjing pertanian

    Struktur baja bumi bumi prefabrikasi, proyék bumi kontainer nanjing universitas pertanian grup Lida mangrupikeun pabrik utama di Tiongkok pikeun ngawangun kemah samentawis kalayan gedong prefabrikasi sareng bumi kontainer. Dinten ayeuna, hayu urang nganjang ka bumi prefab struktur baja sareng kontainer ...
    Maca deui
  • Malaysia Government Delegation Visited Lida Group in 2017

    Delegasi Pamaréntah Malaysia Nganjang ka Grup Lida di 2017

    28 Maret 2017, LIDA GROUP / WEIFANG HENGLIDA STEEL STRUKTUR CO., LTD ngamimitian taun anu saé pikeun ngabagéakeun rombongan otoritas Sarawak ti Malaysia. Anggota délégasi kéngingkeun pandangan sareng pangakuan anu tinggi pikeun téknologi LIDA sareng kualitas produk sareng kerjasama bisnis perusahaan antara ...
    Maca deui
  • LIDA Group Birthday Party in August

    Pesta Ulang Tahun Grup LIDA dina bulan Agustus

    Salaku pamimpin imah kontainer sareng imah prefabrikasi, Lida Group ngiringan pésta ulang taun karyawan kantor pusat nalika jadwal sibuk na dina 5 Agustus. Aya 8 bintang ulang bulan ieu, ti jurusan bisnis luar negeri, departemen manajemén perusahaan, busin domestik. ..
    Maca deui
  • 2021 All Staff Meeting–Lida Group

    2021 Sadayana Rapat Staf – Grup Lida

    Tanggal 30 Juli 2021, Grup Lida suksés ngayakeun rapat 2021 sadayana padamelna. Grup Lida mangrupikeun pabrikan ngarah di Cina pikeun gedong kemah samentawis kalayan gedong prefabrikasi sareng imah kontainer. Kusabab pangaruh tina babak anyar wabah, Lida Group ngadopsi ...
    Maca deui