Jinan Bandara Internasional Pencegahan Epidemi Pencegahan & Kontrol Perumahan Konstruksi Proyék-Lida Grup

Pencegahan sareng pangendalian Epidemik, Lida aya aksi.

微信图片_20210922150347

Lida Group damel damel sampurna sareng Biro Téknik Kadalapan Konstruksi Cina sareng Bandara Jinan sareng ngarengsekeun proyék pangwangunan ngajamin bumi pikeun pencegahan sareng kontrol penerbangan internasional di Bandara Jinan dina waktos anu pang pondokna. Proyék ieu ngaliput legana sakitar 3.400 méter pasagi. Lida Group nyayogikeun sareng masang 110 unit tinaimah prefab sapertos imah wadah sareng imah prefabrikasi pikeun proyék éta, anu tiasa nampung langkung ti 200 jalma dina waktos anu sasarengan.

微信图片_20210922150420

Lida Group didirikeun taun 1993, salaku pabrik profesional sareng éksportir anu paduli kana desain, produksi, instalasi, sareng pamasaran konstruksi rékayasa.

 

Lida Group parantos ngahontal ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi EU CE (EN1090) sareng lulus SGS, TUV, sareng pamariksaan BV. Grup Lida parantos kénging Kualifikasi Kelas Kadua Struktur Baja Kontrak Kontruksi Profesional sareng Kualifikasi Kontrak Umum Téknik Konstruksi.

Produk utama Grup Lida ngandung skala ageung camp tenaga kerja, Wangunan struktur baja, LGS Villa, Imah kontainer, Imah Prefab sareng gedong terintegrasi anu sanés. Dugi ka ayeuna, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 145 nagara.

mmexport1625706991390


Waktos Post: Sep-28-2021