Ragrag 2021: Festival Corpus Christi, Sawah Waluh, Rumah Haunted

Sanaos sababaraha kagiatan parantos dibolaykeun atanapi ditunda kusabab pandemi COVID-19 anu lumangsung, masih seueur kasempetan pikeun kaluar dina tikungan basisir. Tingali daptar di handap pikeun festival, kebon waluh sareng imah angker di sakitar daerah éta. Naha aya acara pikeun ditambihan? Kirimkeun inpormasi ngalangkungan email ka prefabhouse@lidajituan.com.
Naon: Garéja United Methodist Kahiji di Portland gugur ieu ngajak anjeun balik ka tambalan! Kéngingkeun waluh anjeun sareng nikmati acara khusus ti 1 Oktober dugi ka 31st. Hasilna bakal nguntungkeun Menteri Konstruksi Perumahan.
Naon: Grace UMC ngajak masarakat ka kebon waluhna, dimana tradisi kulawarga ngadamel hiji waluh dina hiji waktos
Naon: Waluh tina sababaraha bentuk sareng ukuran pikeun nyumponan sagala kabutuhan anjeun. Wisata sakola sareng daycare sayogi nalika pamundut.
Eusi: Patch waluh taunan ieu nguntungkeun Departemen Barudak St. John, ngajual waluh dina sababaraha ukuran sareng nyayogikeun setting poto gratis.
Eusi: Widang labu taunan Asbury UMC parantos aya deui, ngical rébuan labu sareng gourds. Milih waluh sareng nyandak poto musiman anu saé.
Lokasi: Garéja Asdll United Methodist, 7501 S. Staples St. (sudut Staples St. sareng Yorktown Blvd.)
Eusi: Dina usum Lebaran ieu, nganjang ka bumi angker Boogeyman Haunted House pikeun diajar ngeunaan rupa-rupa tempat wisata anu serem anu bakal ngajerit. Ieu sanés imah angker, sareng pastina henteu cocog pikeun anu pingsan. Pentingna sajarah lokasi kami hartosna yén nalika anjeun wani nyebrangan Boogeyman's Closet ka tempat utama urang sareng situs angker anu eerie anu sanés, anjeun bakal dicampur sareng anu hirup sareng anu mayit. Imah angker cocog pikeun pangguna korsi roda; murangkalih kedah dibarengan ku déwasa sareng tiasa ngalangkungan labirin nyalira.
Waktos: Jumaah sareng Saptu ti tanggal 24 Séptémber dugi ka 30 Oktober ti jam 7 sonten dugi ka tengah wengi, sareng Minggu, 31 Oktober (ti jam 7 sonten dugi ka jalma terakhir dina Lebaran).
Eusi: "Haunted House of Fright Night" bakal balik deui dina 2021. Bayangkeun kumaha karaosna sateuacan anjeun ujug-ujug hudang tina impian anjeun anu paling parah. Ayeuna bayangkeun perasaan ieu salami anjeun cicing di hotél angker. Tiket pikeun usum ieu terbatas sareng ngan ukur tiasa dipésér online, janten punten mésér sateuacan dijual!
Ongkos: US $ 20 kanggo tikét umum, US $ 30 kanggo tikét skip-the-line, US $ 40 kanggo tikét VIP skip-the-line (Hungkul penjualan online, tanggal bakal dijual)
Eusi: Dua lanté, 85 kamar, langkung ti 100 monster unggal wengi nganteur pikasieuneun. Perjalanan anu dahsyat nyandak jiwa anu paling gagah kana geladak kadua sareng katilu kapal induk Perang Dunia II, kana rohangan anu henteu pernah kabuka pikeun umum. Anjeun kedah siap nungkulan tangga anu lungkawing, koridor poék, menetas ngageleger sareng pemandangan, jeritan sareng sora anu teu tiasa dibayangkeun. Ieu mangrupikeun pangalaman angker anu kuat-punten pikir dua kali sateuacan daptar! 10 taun ka luhur, kedah tiasa napigasi dina tangga sareng rohangan anu dikurung (tiasa diaksés korsi roda).
Eusi: Ngajajah labirin jagong anu ageung sareng pilih waluh anu sampurna tina tambalan waluh urang. Rasakeun seueur tempat wisata urang, sapertos slide, buruan tukang, sato patani, karéta sapi, blasters apel sareng seueur deui! Tong hilap kaméra anjeun sahingga anjeun tiasa néwak sadaya poto gugur di sakuriling kebon. lapar? Kami gaduh diskon di sakuriling kebon, nyayogikeun inuman sareng tuangeun anu lezat, sapertos burger, anjing panas, kéju bakar, limun, cai és, cai soda, jst.
Waragad: tikét umum online nyaéta 13,95 dolar AS, panto na 18,09 dolar AS; Super Pass (kalebet 2 token, tiasa dianggo pikeun Apple Blaster sareng / atanapi paintball 21,95 dolar AS online, 26,63 dolar AS dina panto
Eusi: Ngalaman paranormal dina wisata hantu bersejarah ieu, jalan 2 jam ngalangkungan kota Corpus Christi. Ngartos sababaraha jinis marabahaya sareng manifestasi. Didatangan lokasi angker sareng ngupingkeun sejarah, legénda sareng carita rakyat unggal lokasi. Diajar langkung seueur ngeunaan jaman baheula Old Corpus Christi sareng ngupingkeun carita hantu anu ngagolérkeun tonggong anjeun. (Wisata henteu lebet kana gedong).
Lokasi: Pendakan di tempat parkir Corpus Christi Museum of Science and History, 1900 N Chaparral St.
Eusi: Puseur Kebanggaan Pesisir méréskeun tampilan altar miniatur tina Día de los Muertos. Anggota komunitas LGBTQIA + sareng masarakat diulem pikeun ilubiung dina dinten ieu pikeun miéling jalma-jalma anu urang pameget sareng angkat hormat ka aranjeunna ku miniatur ofrenda (altar). Ofrendas tiasa didamel dina kotak sapatu alit atanapi wadah ukuran anu sami sareng dipapaésan poto-poto anu dipikacinta, ogé kadaharan anu dipikaresep, trinket, kembang, sareng sajabana. Kiriman bakal ditampi di Coastal Bend Pride Center dina 26 Oktober.
Waktos: Kiriman ditampi sateuacan 26 Oktober; waktos nonton nyaéta Kemis, 28 Oktober, Jumaah, 29 Oktober, sareng Senen, 1 November ti beurang dugi ka 3 sonten
Naon: Teater Seni Aurora nampilkeun "Rocky Horror Show" ti Richard O'Brien. Sindiran musik ieu ngahargaan jaman pilem horor sinematik B-dipeunteun sareng fiksi ilmiah. Ban datar dina badai nempatkeun Brad sareng Janet anu polos anu aktipitas. Aranjeunna ngungsi di agam anéh ilmuwan transvestite anu namina Dr. Frank-n-Furter. Ngaliwatan nari sareng nembang kalayan ati-ati, anjeunna ngungkabkeun ciptaan pamungkas na.
Waktos: 8 Oktober dugi ka 6 Nopémber, Jumaah tabuh 7:30 wengi, Saptu tabuh 7:30 sonten sareng 11 wengi; 31 Oktober (Minggu) jam 7:30 wengi
Naon: Teater Rialto nampilkeun "sumanget kabagjaan" Noel Coward. Psikik ngayakeun rapat pasrah pikeun panulis anu kahalangan ku panulis, tapi teu disangka-sangka ngagero sumanget pamajikanana anu mimiti, anu ngajantenkeun segitiga cinta sareng pamajikanana ayeuna, anu parantos nikah salami lima taun, beuki rumit.
Eusi: 10 taunan Thomas J. Henry Bark di Taman bakal diayakeun online ngan ukur dina taun 2021. Kontes Pakéan Pakéan Piaraan sacara resmi dibuka siang dina Senén, 4 Oktober. Biaya pendaptaran nyaéta $ 5. Sadaya artos bakal dianggo pikeun nyalametkeun piaraan lokal sapertos kieu: Liga Pertahanan Sato Texas, San Antonio Piaraan Alive, Piaraan Piaraan Peewee urang, Gulf Coast Humane Society, Mission Pawsible sareng ShelterAMutt! Kompetisi fotografi Bark dina Park kabuka pikeun sadaya warga Amérika Serikat. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngadaptar piaraan anjeun dina kontes poto, teras bagikeun éntri anjeun ka kulawarga sareng réréncangan. 30 kontestan top anu ngagaduhan paling sora bakal kéngingkeun hadiah dugi ka $ 2.500.
Eusi: Ti gumbo anu lezat dugi ka kontes yuyu live anu hirup, kagiatan anu berorientasi kulawarga ieu parantos janten favorit sadayana di Texas Kidul. Karajinan tangan sareng pemasok pasar Seafair bakal nyayogikeun langkung ti 120 pemasok! Nonton pagelaran musik langsung ku Spazmatics dina dinten Saptu! Naha anjeun resep petualangan cai? Ngadaptarkeun balapan kapal kardus anu pikaresepeun sareng edan. Aya kaulinan anu cocog pikeun sagala umur. Teu kakantun nyaéta balapan yuyu meriah dina lomba pacuan kai, ngiringan ngiringan atanapi ngan saukur nonton. Dina dinten Sabtu, anjeun bakal resep ningali karéta Seafair ngurilingan lapangan festival caket daérah tenda barudak. Jalan-jalan di acara mobil dinten Minggu. Kira-kira jam 1 sonten dinten Minggu, bawa tuang tuang atanapi salsa favorit anjeun pikeun pertandingan gancang di panggung Big Tent. Peserta kedah sumping sateuacan jam 12:30 sonten
Eusi: Gabung sareng Pasar Patani Sisi Kidul pikeun ilubiung dina pasar karajinan gugur taunan. Unggal taun aranjeunna ngayakeun pasar tani anu ngalegaan dimana anjeun tiasa balanja sanés ngan ukur patani karesep anjeun, tapi ogé ti pengrajin lokal.
Lokasi: Pasar Patani Corpus Christi Kidul, Everhart Market Mall, 5800 Everhart Road
Eusi: Gabung sareng Garéja Serikat Métode Pertama di Portland, ilubiung dina gim bertema waluh sapertos bowling waluh, waluh tic-tac-toe, sareng kagiatan anu cocog pikeun sagala umur! Anjeun bakal kéngingkeun hadiah pikeun ngarengsekeun buruan.
Eusi: Wengi Pilem CC anu disayogikeun ku Reliant mulih deui kana layar lebar lapangan Whataburger sapanjang bulan Oktober, nyangking serangkaian blokbuster ka sadayana kulawarga. Dinten Saptu, 9 Oktober, pilem populér Pixar "Moana" badé balayar dina barisan anu ramah kulawarga. Salajengna, siap-siap pikeun petualangan anu bakal dibawa ku Ratu Elsa sareng Putri Ann ka Whataburger Field di "Frozen II" dina Jumaah, 15 Oktober. Teras pasang sapatu menari pikeun Pixar's "Coco" dina dinten Sabtu, 23 Oktober. Akhirna, dinten Kemis, 28 Oktober, neuleumkeun suasana anu hantu di Disney Lebaran klasik "Hocus Pocus". Korsi kabuka di luar lapangan Whataburger Field, mangkok korsi. Dahareun sareng inuman stadion baseball tradisional bakal sayogi kanggo dipésér.
Waktos: Lawang dibuka jam 6:30 sonten, sareng pilem na dimimitian jam 7 wengi; Saptu, 9 Oktober, Saptu, 15 Oktober, Saptu, 23 Oktober, sareng Kemis, 28 Oktober
Eusi: Gungkeun hirup séhat sareng tuang ngalangkungan gaya hirup dumasar pepelakan! Festival ieu mangrupikeun waktos kanggo ngagungkeun sareng ngamajukeun katuangan pepelakan, hak sato sareng kelestarian lingkungan. Bakal seueur supplier. Seueur tuangeun pepelakan. Sareng seueur pikaresepeun! Ngarasakeun musik, spéker sareng démo masak.
Eusi: Texas Sandfest mangrupikeun acara kulawarga 3 dinten anu dikenal sacara internasional anu narik para pemahat sareng puluhan rébu wisatawan ti sakumna dunya ka Port Aransas unggal taun. Gabung sareng kami taun ieu sareng ilubiung dina sababaraha patung keusik anu endah, tuangeun, musik langsung, kagiatan barudak-sareng mésér perhiasan, karajinan, baju, mebel, souvenir, sareng sajabana di daérah pemasok.
Waragad: US $ 15 pikeun jalma dewasa, US $ 5 pikeun barudak umur 6-12, sareng gratis 5 taun ka handap. Pas tilu dinten (pas hiji dinten henteu sayogi)
Eusi: Kéngingkeun Paket Girang Musim Gugur di Funtrackers. Sémah bakal nampi kartu maen $ 10, waluh dina kebon waluh sareng nganjang ka stasiun hiasan pikeun lebet ka laboratorium gélo Dr. Tripenfall, dimana tamu ngora sareng kolotna tiasa nganjang ka laboratorium anu pikaresepeun ieu. Sareng pilih daya tarik sareng gaduh kasempetan kéngingkeun tikét lotre 50 kartu maen USD sareng 1000 tiket lotre.
Naon: Garéja Grace United Metodis ngajak kulawarga pikeun ilubiung dina festival gugur ieu sareng koper atanapi silaturahmi barudakna. Bakal aya padagang lokal nawiskeun hadiah liburan sareng stasiun ukiran waluh. Barudak tiasa ngaraosan Batang atanapi Ngubaran ngalangkungan kaulinan sareng hadiah, musik liburan, ngalukis wajah, imah bouncing sareng kompetisi kostum. Sawah waluh ogé bakal kabuka.
Naon: Festival Truk Pangan Texas Selatan ngagungkeun acara pangageungna na @ Whataburger Field, kalayan 30 treuk tuangeun nawiskeun piring indah sareng kreasi katuangan kanggo sadayana.
Eusi: Gabung sareng Garéja United Methodist Mimiti Portland sareng terasrasakeun musik sareng pilem wengi di Pumpkin Field! Band asli Portland The East & The Crow bakal badarat di Portland Waluh Patch, dituturkeun ku dua "Éta The Great Waluh Charlie Brown". Treuk tuangeun ogé bakal disayogikeun sadidinten. Musikna dimimitian jam 5 sonten, sareng pilem na mimitian jam 7 sonten sareng 8:15 sonten. Bawa simbut atanapi korsi.
Eusi: Gabung sareng La Palmera sareng sohor kahirupan sareng maot ku musik, kaulinan sareng hadiah. Sémah tiasa ngaraosan musik langsung ti Los Mariachis, sampel bir ti L& Distributor (21 taun ka luhur, bari saham masih aya), Corpus Christi Loteria sareng Grito Contest. Kartu permainan Loteria bakal disayogikeun dina tabel pendaptaran La Palmera Cafés dina dasar datangna, dilayanan heula. Pasanggiri dimimitian jam 6 sonten salaku bagian tina tradisi panjang Mexico, sareng La Palmera ogé ngajak masarakat pikeun nyandak poto anu bakal dipajang ti 3 Oktober dugi ka Nopémber. 2 Ofrenda diwangun sareng dipapaésan ku K Space Contemporary, tempatna caket ka concierge. Poto tiasa dikirim ka pramugari nalika jam kerja di mall. Ajak poto dipiguraan, ukuranana henteu kedah ngaleuwihan 5 ″ x ”7 ″. Poto sareng pigura moal dikaluarkeun.
Eusi: Bawa barudak ngagem kostum pikeun aman curang atanapi ngahibur antara mobil sareng atraksi di taman.
Eusi: Gabung sareng Museum Élmu sareng Sejarah Valero sareng Corpus Christi sareng nyéépkeun sadinten pinuh ku élmu, téknologi sareng rékayasa pikeun sakulawarga! Bakal aya kajadian STEM anu matak, pagelaran sains, pagelaran planetarium, Museum Live! sareng diskon anu sayogi kanggo ngagaleuh.
Eusi: Datang sareng ngahias waluh dina tambalan! Cét, ngahias atanapi ngukir! Bawa waluh sorangan atanapi mésér tambalan. Datang disarankeun pikeun nyayogikeun pasokan nyalira kanggo hiasan, tapi kami bakal ngagaduhan pasokan. Upami anjeun gering atanapi saha waé anu anjeun terang gering, punten cicing di bumi.
Naon: Boo Bash deui taun ayeuna, sareng langkung saé tibatan kantos. Sadayana diulem kana pésta di taman kota dinten Sabtu, 23 Oktober ti jam 6 dugi ka 9 wengi. Bakal aya pikaresepeun, gim, musik langsung sareng trik atanapi ngarawat jalan satapak.
Eusi: Atlit Basisir Katilu ngabagéakeun sadayana pikeun ilubiung dina Karnaval Lebaran sareng Batang atanapi Ngubaran. Ieu bahkan kabuka pikeun sakumna komunitas, dimana anjeun bakal mendakan seueur kaulinan sareng kagiatan anu pikaresepeun. Bakal aya tukang sihir ngalungkeun topi sareng cincin, monster tiasa ditubruk, boling hantu, kompetisi kostum sareng seueur deui! Mésér camilan sapertos popcorn, marshmallow, sareng kiripik kentang. Teras tinggalkeun sababaraha koper atanapi pangobatan ti jam 7 sonten dugi ka 8 sonten
Eusi: Gabung sareng Sk8land pikeun acara hantu Lebaran taunan! Fitur skating és, gim kostum, buruan mummy, sareng permén ngorondang.
Naon: Corpus Christi Hooks mantra di Whataburger Field! Kait Lebaran anu disayogikeun ku HEB bakal balik deui dina kaping 28 Oktober! Kaluar jam 7 sonten pikeun ilubiung dina kagiatan live gratis, aman, sareng pikaresepeun, kalebet trik atanapi piaraan, gim karnaval, bilik poto sareng "Hocus Pocus" dina papan vidéo. Kadaharan stadion baseball, cai soda sareng bir bakal sayogi kanggo dipésér. Ajak para hadirin nyumbang katuangan kaléng ka Coastal Bend Food Bank, anu nampi langkung ti 400 pon tuangeun dina sababaraha taun ka pengker
Eusi: Gabung sareng Hot Z95, Rock 92/7 sareng 1440 KEYS, aranjeunna bakal masihan 500 waluh. Bakal aya kontes pakean, langkung ti 20 padagang, kado sareng seueur deui. Acara drive-thru ieu bakal dibuka pikeun umum haratis, tapi tamu diperyogikeun cicing dina kendaraanna nalika aya acara. Unggal mobil bakal nampi sahanteuna hiji waluh, sedengkeun sahamna tetep.
Lokasi: Tempat parkir antara Hurricane Alley sareng Brewster Street Ice House, N. Tancahua St. antara Brewster St. sareng E. Port Ave.
Eusi: Gabung sareng komik pang populerna sareng ilubiung dina komik Lebaran kahijina sareng festival koleksi! Ieu bakal janten acara anu saé, kalayan penjualan anu hébat sareng pikaresepeun, kalebet buku Halloween Marvel gratis, diskon 20% pikeun buku konci, 50% patarosan kapengker ti barang perak dugi ka jaman ayeuna, boneka sareng patung 15%, Kalebet versi énggal. Salaku tambahan, sadaya kostum bertema horor bakal dijual, kalayan hadiah gratis sadidinten, sareng kompetisi kostum. 20 jalma anu antrian ogé bakal nampi tikét pikeun kado khusus anu ageung.
Eusi: Gabung sareng Camp Aranzazu terasrasakeun hiburan kulawarga-kulawarga anu luar biasa! Pakéan kostum anjeun terasrasakeun soré anu pinuh ku karajinan, ngeunah, hiking nyalira sareng seueur deui! Sadaya kagiatan bakalan dilumangsungkeun di luar lingkungan kamp. Salami kemah Alanzazu, sadaya tamu sareng staf kedah nganggo masker atanapi tameng rai.
Naon: Teater Rialto bakal janten tuan rumah Aransas Pass Zombie Walk dinten Sabtu, 30 Oktober. Naon anu anjeun naroskeun ngeunaan zombie leumpang? Nya, leumpang zombie mangrupakeun kagiatan. Seueur jalma pakéan salaku zombie sareng parade di jalan, sapertos anjeun nonton pilem Romero. Pakéan kostum anu pangsaéna sareng gabung sareng jalan-jalan anu bakal ngamimitian sareng akhir dina téater. Ngajak jalma sagala umur. Bakal aya pasanggiri kostum sareng anjeun tiasa nonton pilem anu ramah kulawarga saatos jalan-jalan.
Eusi: Perusahaan Nueces Brewing mangrupikeun pésta Lebaran sareng perburuan harta karun di panjuru kota. Bakal aya kontes kostum, pelepasan bir, sareng manisan, permén, permén!
Eusi: Bank of America Center bakal ngaluncurkeun saringan interaktif tina "Rocky Horror Show" di Selena Auditorium tanggal 30 Oktober, kalebet palaku live, kantong gag, koktail khusus, sareng sajabana. Datang ka laboratorium sareng tingali naon anu aya dina tablet! Panto dibuka jam 7 sonten sareng latihan dimimitian jam 8 sonten Acara ieu tingkat R-tingkat. Saha waé di handapeun umur 17 taun teu kénging lebet ka tempat éta kecuali dibarengan ku kolot atanapi wali.


Waktos Post: Okt-11-2021