146094444 (1)

Wangunan Struktur Baja Multi-Story

  • Factory Supply High Quality Steel Frame Building M

    Pabrik Pasokan Wangun Baja Baja Berkualitas Tinggi M

    Wangunan industri struktur baja LIDA mangrupikeun jinis sistem struktur wangunan anu énggal. Sistem struktur wangunan diwangun ku kerangka utama ngalangkungan bagian H, bagian C, bagian Z atanapi bagian baja U bagian. Sistem cladding nganggo sababaraha jinis panel salaku témbok sareng hateup sasarengan sareng komponén-komponén sanés sapertos windows sareng panto. Wangunan struktur LIDA Steel ngagaduhan kaunggulan bentang lega, kakuatan tinggi, beurat enteng, béaya rendah, panyalindungan suhu, hemat énergi, penampilan anu saé, waktos konstruksi anu pondok, pangaruh anu hadé tina insulasi, lami ngagunakeun kahirupan, épisién rohangan, kinerja seismik anu saé, perenah fléksibel, jsb.
    Wangunan struktur baja seueur dianggo salaku gudang, bengkel, gedong paméran, peternakan unggas, bumi héjo, pertengahan gedong atanapi gedong baja jangkung, terminal bandara sareng hanggar, jst.
    Kami parantos ngalaksanakeun 1000 unit gudang struktur baja sareng bengkel di langkung ti 145 nagara dina 28 taun ka pengker.