146094444 (1)

Imah Modular

  • Factory Supply Prefabricated Portable Container House Porta Cabin

    Pabrik Pasokan Prefabrikasi Portabel Wadah Rumah Porta Kabin

    Lida Porta Cabin (Modular House) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Nalika pangiriman, éta ngetok-turun pikeun ngahémat rohangan. Nalika degdegan, éta tiasa dipasang ku padamel umum kalayan alat listrik numutkeun pitunjuk. Struktur na disambungkeun ku baud sareng témbokna dipasang ku keling. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.