146094444 (1)

Pertambangan Buruh Camp

  • Integrated Labor Camp and Office

    Kamp Buruh Terpadu sareng Kantor

    Perkenalan Camp Buruh Terpadu Lida Kamp Terpadu Lida seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang. Situs Tenaga Kerja Lida Konstruksi dirancang pikeun nganteurkeun solusi anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu ...
  • Prefabricated House Labour Camp Accommodation Prefab Mining Labor Camp

    Campur Tenaga Kerja Bumi Bumi Prafabrikasi Camp Tenaga Kerja Pertambangan Prafab

    Lida camp tenaga kerja prefabrikasi (buruan Camp house) didesain pikeun nganteurkeun leyuran anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi tempat, syarat klien, sareng peraturan pamaréntah janten pertimbangan.
    Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan sakali-kali pikeun kamp tenaga kerja tambang (Kamp Tenaga Kerja).
  • Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House with Luxury Decoration and Modular Container House

    Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House sareng Dekorasi Mewah sareng Modular Container House

    Imah kontainer didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar wadahna kiriman. Éta tahan panas sareng tahan cai. Hal ieu seueur dianggo salaku kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina.