Campur Tenaga Kerja Bumi Bumi Prafabrikasi Camp Tenaga Kerja Pertambangan Prafab

Pedaran pondok:

Lida camp tenaga kerja prefabrikasi (buruan Camp house) didesain pikeun nganteurkeun leyuran anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi tempat, syarat klien, sareng peraturan pamaréntah janten pertimbangan.
Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan sakali-kali pikeun kamp tenaga kerja tambang (Kamp Tenaga Kerja).

Detil Produk

Tanda Produk

House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kuli sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.

Lida camp tenaga kerja prefabrikasi (buruan Camp house) didesain pikeun nganteurkeun leyuran anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi tempat, syarat klien, sareng peraturan pamaréntah janten pertimbangan.
Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan sakali-kali pikeun kamp tenaga kerja tambang (Kamp Tenaga Kerja).

Lida camp camp kuli pertambangan (labor Camp house) gedong didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Isolasi panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng gelas serat, anu ditangtukeun ku kabutuhan paménta sareng lingkungan.

Lida camp camp labor house (labor Camp house) gedong-gedong tiasa dirakit sababaraha kali saatos hiji konstruksi situs réngsé, dipasang kalayan gampang sareng biaya épéktip.

Pedaran imah Wadahna

Ngatur pandemi COVID-19 meryogikeun ningkatkeun kapasitas ranjang rumah sakit kalayan gancang dina samentawis.
Grup Lida kami parantos nyayogikeun ratusan imah kontainer ka rumah sakit, pamaréntah sareng perusahaan konstruksi salaku rumah sakit Isolasi sareng kamar isolasi.
Ngawangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, urang tiasa nganggo bumi wadah bungkus datar, imah wadah tilepan, imah kontainer anu tiasa dilegakeun, imah kontainer khusus, bumi prefabrikasi sareng wangunan struktur baja.

Mining Labour Camp (1)

Sadaya fasilitas isolasi modular ieu (rumah sakit isolasi sareng kamar isolasi) ngagaduhan sistem listrik saderhana sareng sistem plumping. Alat médis bakal dibekelan ku anu ngajual médis.
Insinyur urang tiasa mendesain fasilitas isolasi modular sakumaha perenah arsitektur pelanggan. Urang tiasa nyayogikeun wadah bumi sareng bumi prefabrikasi dina waktos 15 dinten kanggo rumah sakit isolasi 1000 ranjang.
Sadaya fasilitas isolasi tos direkayasa di pabrik urang sareng bakal dipasang di situs kalayan gampang pisan, anu dimungkinkeun pikeun ngawangun rumah sakit isolasi 1000 ranjang dina waktos 3 minggu.

Mining Labour Camp (2) Mining Labour Camp (3) Mining Labour Camp (5) Mining Labour Camp (4) Mining Labour Camp (6) Mining Labour Camp (7) Mining Labour Camp (8) Mining Labour Camp (9)

Parameter Téknis tina Lida Flat Pack Container House

Résistansi Angin: Kelas 12
Tembok diidinan dimuat: 0.6KN / m2
Siling Diidinan muatkeun langsung: 0,5 KN / m2
Koefisién témbok konduktivitas termal: K = 0.442W / mk
Koefisiensi Siling tina konduktivitas termal: K = 0,5W / m2K

Ukuran Lida Flat Pack Container House

Ukuran Kontainer Standar
Jenis Panjang (mm) Lebar (mm) Jangkungna (mm) Daérah (m2)
EX / IN EX / IN EX / IN EX / IN
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

Lida Datar Paket Wadahna Wadahna

Pikeun rumah sakit isolasi sareng kamar isolasi, produk anu paling populér nyaéta imah wadah bungkus datar. Imah wadah bungkus datar Lida nyaéta struktur rangka-baja, diwangun ku bingkai hateup, tihang sudut sareng kerangka lantai. Sadaya bagian anu prefabrikasi di pabrik sareng dipasang dina situs. Dumasar kana modular standard container house, container container tiasa dikelompokkeun dina horizontal sareng vertikal. Fleksibel dina perenah sareng prefabrikasi pikeun ngahontal tujuan fungsi anu béda.

Mining Labour Camp (10)
Mining Labour Camp (11)

Kauntungannana Lida Flat Pack Container House

1, Instalasi gampang
Sadaya bagian didamel di pabrik, teu aya padamelanana dina situs. Éléktré dipasang dina lalangit.
2 、 Ékonomi
Elehan pisan, ampir enol leungitna nalika dibongkar.
3, Aman sareng umur panjang
Pigura nyaéta pigura struktur waja, cladding mangrupikeun bahan tahan seuneu, tiasa dianggo langkung ti 15 taun.
4 、 Insulated
Pakét sandwich panel, insulasi di jero, gaduh performa anu hadé dina insulasi, buktina Uap sareng buktina sora.
5 、 Kelompok sacara bébas
Numutkeun kana paménta, éta tiasa digabungkeun kana rohangan ageung atanapi alit pikeun nyumponan sarat anu béda.

Transportasi Lida Flat Pack Container House

Ukuran 1-Standar nyaéta 6055 * 2435 * 2896mm atanapi 6055 * 2990 * 2896mm.
2- liang Forklift nyaéta opsional.
3- Pangiriman: 6 unit imah kontainer 20ft standar tiasa dimuat kana wadah 40ft HQ;
4-Unit imah kontainer 20ft standar tiasa dipak salaku wadah SOC kalayan ukuran anu sami tina wadah kiriman 20ft
5-Unit bumi kontainer 20ft kalayan lébar 2990mm tiasa dimuat kana wadah 40ft OT.

Mining Labour Camp (12)

Kasus Proyék

Mining Labour Camp (13) Mining Labour Camp (14) Mining Labour Camp (15) Mining Labour Camp (16) Mining Labour Camp (17) Mining Labour Camp (18) Mining Labour Camp (19) Mining Labour Camp (20) Mining Labour Camp (21) Mining Labour Camp (22) Mining Labour Camp (23) Mining Labour Camp (24)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami