Lida Isolation Modular Rumah Sakit Prefabrikasi Rumah Sakit Instalasi Gancang

Pedaran pondok:

Ngawangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, urang tiasa nganggo bumi wadah bungkus datar, imah wadah tilepan, imah kontainer anu tiasa dilegakeun, imah kontainer khusus, bumi prefabrikasi sareng wangunan struktur baja.

Detil Produk

Tanda Produk

Ngawangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, urang tiasa nganggo bumi wadah bungkus datar, imah kontainer tilepan, imah kontainer anu tiasa dilegakeun, imah kontainer khusus, imah prefabrikasi sareng wangunan struktur baja.
Sadaya fasilitas isolasi modular ieu (rumah sakit isolasi sareng kamar isolasi) ngagaduhan sistem listrik saderhana sareng sistem plumping. Alat médis bakal dibekelan ku anu ngajual médis.
Insinyur urang tiasa mendesain fasilitas isolasi modular sakumaha perenah arsitektur pelanggan. Urang tiasa nyayogikeun wadah bumi sareng bumi prefabrikasi dina waktos 15 dinten kanggo rumah sakit isolasi 1000 ranjang. 
Sadaya fasilitas isolasi tos direkayasa di pabrik urang sareng bakal dipasang di situs kalayan gampang pisan, anu dimungkinkeun pikeun ngawangun rumah sakit isolasi 1000 ranjang dina waktos 3 minggu.
MOQ : 6 sét
Pamayaran: L / C, T / T
Tempat Asal: Shandong, Cina
Merk : Lida

Résistansi Angin Kelas 12
Tembok diidinan dimuat 0,6KN / m2
Siling Diidinan loading langsung 0,5 KN / m2
Koéfisién témbok dina konduktivitas termal K = 0,442W / mk
Koefisien Siling tina konduktivitas termal K = 0,55W / m2K
Ukuran Kontainer Standar
Jenis Panjang (mm) Lebar (mm) Jangkungna (mm) Daérah (m2)
EX / IN EX / IN EX / IN EX / IN
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

Didirikeun taun 1993. Lida Group mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling kuat pikeun ngawangun struktur baja. Gudang éléel, imah unggas, hanggar pesawat terbang, imah prefab, kabin porta, perumahan anu mampu, imah kontainer sareng villa baja di Cina. Kami parantos dilélér sertipikat ISO9001, ISO14001, ISO45001, CE sareng SGS, TUV sareng BV. Kapasitas sadidinten urang tiasa ngahontal 5000 méter pasagi sareng ieu kumaha kami ngatur éta.750 karyawan, kalebet 50 insinyur sareng 200 pengawas pikeun proyek luar negeri. 73000 alun-alun méteran rohangan pabrik.3 lini produksi pikeun séri gudang struktur baja, 3 jalur produksi pikeun séri imah prefabrikasi, 3 lini produksi bumi kontainer sareng lini produksi seri villa 1 baja. Kami parantos ngekspor langkung ti 145 nagara ti saprak yayasan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami