146094444 (1)

K Modél Prefab House

  • K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Quarters Building

    K Modél Kémping Prefab Perumahan Wangunan Parumahan Bumi samentawis

    Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • Prefabricated Construction K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Building

    Konstruksi Prefabrikasi K Modél Kémping Prefab Perumahan Wangunan Bumi Samentawis

    Imah prefab modular Lida K (imah prefabrikasi) didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat gelas serat kanggo insulasi.

    Imah prefab modél K standar (imah prefabrikasi) didamel ku 1,8m salaku hiji modular, sareng komponén-komponén anu sambung ku sambung. Imah tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 6 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.