Bubuka Camp Lida Integrated Labor

Pedaran pondok:

Lida Integrated Camps seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek sawah minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyék séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.

Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Camp Lida Integrated Labor

Lida Integrated Camps seueur dianggo dina proyék Kontrak Umum, proyek sawah minyak sareng gas, Proyék Hidrolik, Proyék militér, proyék séktor penambangan, sareng sajabina, anu dimaksad kanggo mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang.

Situs Tenaga Kerja Konstruksi Lida dirancang pikeun nganteurkeun solusi anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi situs, sarat klien, sareng pamaréntah peraturan kana tinimbangan.
Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan sakali-kali pikeun kamp tenaga kerja.

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (8)

Wangunan Camp Buruh Lida Konstruksi Lida didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Isolasi panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng gelas serat, anu ditangtukeun ku kabutuhan paménta sareng lingkungan.

Wangunan Kampus Tenaga Kerja Lida Konstruksi tiasa dirakit sababaraha kali saatos hiji konstruksi situs réngsé, dipasang gampang sareng biaya épéktip.

RÉKÉNDÉNG DESAIN

Tim ahli kami bakal mamatahan anjeun solusina dumasar kana sarat khusus anjeun pikeun gedong kemah, lokasi kemah, jumlah staf sareng ekspektasi anggaran.
Introduction of Lida Integrated Labor Camp (7)

KAUNTUNGAN

Kaunggulan Camp Lida Integrated

1. Ukuran ngarobih, desain numutkeun sarat.

2. Hirup jasa dugi ka 15 taun.

3. Biaya épéktip, harga rata-rata ti USD 60 / sqm dugi ka USD 120 / sqm.

4. Pangwangunan gancang. Ti produksi dugi ka instalasi, ngan ukur peryogi sababaraha bulan.

5. Héjo sareng Lingkungan, hemat energi, anti seuneu, anti gempa bumi, buktina cai.

6. Pangalaman 26 taun urang dina pasokan wangunan kamp terpadu ngamungkinkeun kami nawiskeun solusi camp terpadu –stop lengkep.

DETALYE PRODUK

Jenis Nganggo atanapi henteu nganggo chassis waja Ketik hiji: tanpa chassis baja, ngawangun dina pondasi strip beton
Ketik dua: kalayan chassis waja, gedongna bakal ditunda blok beton
Storey Hiji tingkat atanapi dua tingkat atanapi tilu tingkat anu sayogi
Sistem pigura Kolom baja Q235 Baja, 100 * 100 * 2,5 tabung pasagi, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Gencatan hateup waja C100 * 40 * 15 * 2.0, las sareng galvanis
Hateup sareng témbok purlin C100 * 40 * 15 * 2.0, galvanis
Palang braces Q235 Steel, baja L40 * 3 sudut, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Baud kimia M16, baud kimia
Baud biasa 4.8S, galvanis
Sasis baja atanapi sistem lantai 1 Balok utami HN250 * 125 * 5.5 * 8, Q235 Steel, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Balok sékundér C100 * 40 * 15 * 2.0 galvanis
Papan struktur lantai Kayu lapis 18 / 20mm papan semén serat
Lantai Kulit lanté PVC sareng ubin keramik sayogi
Tembok sareng sistem hateup Panél témbok Panel sandwich: wol batu, wol kaca, EPS, PU sayogi
Kandel: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm sayogi
Panel hateup Panel sandwich: wol batu, wol kaca, EPS, PU sayogi
Kandel: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm sayogi
Sistem siling Kamar garing Papan gypsum 600 * 600 * 6mm, kalayan kerangka
Kamar baseuh 600 * 600 * 5mm papan silikat kalsium, kalayan kerangka
Sistem panto sareng jandela Panto Baja tahan seuneu / panto ganda, panto darurat sareng bar panik, panto kaca aluminium, panto MDF sayogi
Jandela Jandéla ngageser PVC, Aluminium kalayan kaca héras tunggal / ganda, kalayan layar reungit, kalayan louver sayogi
Sistem listrik sareng Plumbing Unit listrik Kawat listrik, saluran, stop kontak, saklar, lampu, kotak distribusi
Unit kabersihan Pancuran, caket, baskom, pipa cai

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (1)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (4)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (2)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (5)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (3)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (6)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami