146094444 (1)

Tilepan Wadah Bumi

  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Kualitas luhur Wadah Wéb Modern Prefab

    Lida container container house (foldable container house) dirancang pikeun minuhan tujuan pamasangan gancang dina sababaraha proyék darurat. Hiji unit imah wadah tilepan tiasa dipasang dina waktos 3 menit ku 2 padamel.
    Hal ieu seueur dianggo salaku Kantor situs, cadangan bahan bantuan bencana, imah panyumputan darurat, ruang tamu tempat, ruang rapat, asrama, toko, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
    Imah wadah tilepan Lida (imah wadah anu tiasa dilipat) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 10 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.