Pek Datar Living Harga Anu Dihasilkeun Baja Bergerak Pra Fab Mobile Mewah Portabel Modél Prefabrikasi Prefabricated Wadah Kontainer

Pedaran pondok:

Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 

  • Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)
  • Ngaran mérek: Lida
  • Bahan: Sandwich Panel, Struktur Baja
  • Anggo: Imah Wadahna
  • Sertipikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001
  • Waktos pangiriman: 15 dugi 30 dinten
  • Syarat pamayaran: T / T, LC
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil  Spésifikasi

    Wadah las 1.5mm lambar baja bergelombang, 2.0mm lambar baja, kolom, baja keel, insulasi, decking lantai
    Jenis 20ft: W2438 * L6058 * H2591mm (2896mm ogé sayogi)40ft: W2438 * L12192 * H2896mm
    Siling sareng Tembok dina papan hiasan 1) 9mm serat kai-kai2) papan gipsum
    Panto 1) baja panto tunggal atanapi ganda2) panto ngageser kaca PVC / Aluminium
    Jandela 1) PVC ngageser (luhur jeung ka handap) jandela2) Tembok gorden kaca
    Lantai 1) ketebalan keramik 12mm (600 * 600mm, 300 * 300mm)2) lanté kai padet3) lantai kai laminasi
    Unit listrik CE, UL, sertipikat SAA sayogi
    Unit kabersihan CE, UL, sertipikat Watermark sayogi
    Jati Sofa, ranjang, kabinet dapur, papakéan, méja, korsi sayogi

    1 (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami