Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House sareng Dekorasi Mewah sareng Modular Container House

Pedaran pondok:

Imah kontainer didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar wadahna kiriman. Éta tahan panas sareng tahan cai. Hal ieu seueur dianggo salaku kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina.

Detil Produk

Tanda Produk

Gedong Wadah bungkus Modular Modular

BUBUKA RUMAH ETA.
Imah kontainer didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar wadahna kiriman. Éta tahan panas sareng tahan cai. Hal ieu seueur dianggo salaku kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina.

Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).

 

Flat Pack Contauner House (1)

Lida Datar Paket Wadahna Wadahna

Lida Flat Pack Container House mangrupikeun struktur rangka waja, diwangun ku bingkai hateup, tihang sudut sareng kerangka lantai. Sadaya bagian anu prefabrikasi di pabrik sareng dipasang dina situs.
Dumasar kana modular standard container house, container container tiasa dikelompokkeun dina horizontal sareng vertikal. Fleksibel dina perenah sareng prefabrikasi pikeun ngahontal tujuan fungsi anu béda.

Larapna Lida Flat Pack Container House

Akomodasi pikeun pagawé sareng kuli

Flat Pack Contauner House (4)

Kantor situs sareng ruang rapat

Flat Pack Contauner House (5)

Fasilitas wudhu (jamban, pancuran)

Flat Pack Contauner House (6)

Dapur sareng binatu

Flat Pack Contauner House (7)

Imah hiburan sareng rohangan solat.

Flat Pack Contauner House (8)

Imah kaamanan

Flat Pack Contauner House (9)

Parameter Téknis tina Lida Flat Pack Container House

Résistansi Angin Kelas 12
Tembok diidinan dimuat 0,6KN / m2
Siling Diidinan loading langsung 0,5 KN / m2
Koéfisién témbok dina konduktivitas termal K = 0,442W / mk
Koefisien Siling tina konduktivitas termal K = 0,55W / m2K

Transportasi Lida Flat Pack Container House

1 / ukuran standar nyaéta 6055 * 2435 * 2896mm atanapi 6055 * 2990 * 2896mm.
2 / liang forklift nyaéta opsional.
3 / kiriman: 6 unit imah kontainer 20ft standar tiasa dimuat kana wadah 40ft HQ;
4 / unit imah kontainer 20ft standar tiasa dipak salaku wadah SOC kalayan ukuran anu sami tina wadah kiriman 20ft;
6 unit bumi kontainer 20ft kalayan lébar 2990mm tiasa dimuat kana wadah 40ft OT.

Ukuran Lida Flat Pack Container House

Kami tiasa nawiskeun operasi turnkey pikeun situs anjeun anu kalebet perencanaan & perancangan, pamrosésan bahan, pamasangan sareng pasokan bahan konstruksi sanés.

Ukuran Kontainer Standar

Jenis Panjang (mm) Lebar (mm) Jangkungna (mm) Daérah (m2)
  EX / IN EX / IN EX / IN EX / IN
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami