20FT Gampang Ngumpulkeun Samentawis Prefabrikasi Mobile Modular Steel Flat Wadah Kontainer Prefab House pikeun Kantor

Pedaran pondok:

Bumi wadah bungkus datar LIDA cocog pikeun tempat pangwangunan, kubu konstruksi sareng kubu pangeboran, dimana aranjeunna bakal nguntungkeun dijantenkeun kantor, akomodasi, kamar ganti sareng fasilitas toilet.
Bumi wadah bungkus datar LIDA didamel tina bahan alami sareng ampir 100% didaur deui. Aranjeunna nganteurkeun manpaat lingkungan anu hébat (insulasi termal, pangirangan sora) kanggo nampilkeun solusi modular anu adaptasi, serbaguna, sareng sustainable

Detil Produk

Tanda Produk

Bumi wadah bungkus datar LIDA cocog pikeun tempat pangwangunan, kubu konstruksi sareng kubu pangeboran, dimana aranjeunna bakal nguntungkeun dijantenkeun kantor, akomodasi, kamar ganti sareng fasilitas toilet.
Bumi wadah bungkus datar LIDA didamel tina bahan alami sareng ampir 100% didaur deui. Aranjeunna nganteurkeun manpaat lingkungan anu hébat (insulasi termal, pangirangan sora) kanggo nampilkeun solusi modular anu adaptasi, serbaguna, sareng sustainable
Bumi wadah bungkus datar LIDA tiasa dikintunkeun atanapi ngajaga biaya transportasi minimal, disayogikeun kanggo dipasangkeun di tempat kalayan ngan ukur minimal alat. Bumi wadah bungkus datar LIDA ogé tiasa gampang dibongkar saatos dianggo sareng dialihkeun ka lokasi anu énggal.

 Spesifikasi lengkep

Spésifikasi

1) 20ft: 6055 * 2435 * 2896mm
2) 40ft: 12192 * 2435 * 2896mm
3) Jenis Hateup: Hateup datar kalayan desain solokan cai internal anu teratur
4) Tingkat: ≤3

Parameter desain

1) Jangka hirup: dugi ka 20taun
2) Lantai Live beban: 2.0KN / m2
3) Atap Live beban: 0,5KN / m2
4) Beban Angin: 0.6KN / m2
5) Gempa-résistansi: Kelas 8, Seuneu-buktina: Kelas 4

Panél témbok

1) Kandel: panel serat sandwich kaca 75mm, lébar efektif: 1150mm
2) Lambaran waja luar (konfigurasi standar): Lambar baja warna 0.4mm Aluminium-séng, PE mantel mantel, Warna: bodas, ketebalan Aluminium-seng≥40g / m2
3) Lapisan insulasi (konfigurasi standar): 75mm Serat gelas, density≥50kg / m3, Fire-proof standard: grade A non-flambable
4) Lambaran waja interior (konfigurasi standar): Lambar baja warna 0.4mm Aluminium-séng, mantel pagawean pe, Warna: bodas, ketebalan Aluminium-Séng≥40g / m2

Sistem hateup

1) Baja rangka & asesoris: Pigura hateup utama: baja kabentuk tiis, kandel = 2.5mm, galvanis. kalayan sudut ngangkat 4 galvanis. Atap purlin: C80 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B
2) Panel hateup: 0,4 atanapi ketebalan 0,5mm Aluminium-séng lambar waja warna, PE mantel mantel. Warna: bodas, ketebalan Aluminium≥70g / m2, sambungan pinuh 360 °
3) Isolasi: 100mm kandel Serat kaca sareng aluminium foil, Density = 14kg / m3, grade A fire-proof, nonflammable.
4) Papan siling: tipe V-170, lambar waja warna kelir Aluminium-seng, 0,5 mantel pagawean PE. Warna: bodas, ketebalan Aluminium-séng≥40g / m2.
5) stop kontak industri: Dibereskeun dina kotak ledakan-buktina dina balok luhur sisi pondok, kalayan 1 colokan kakuatan utama pikeun sambungan kakuatan antara wadah

Tihang juru

1) Baja digulung tiis: tihang 4 pcs sareng dimensi anu sami, kandel = 3mm, kelas baja Q235B.
2) Tihang sudut sareng bingkai utama dihijikeun sareng sambel sirah héksagon stop kontak, kakuatan: kelas 8,8. Ngeusi insulasi Fiberglass

Sistem lanté

1) Struktur baja & asesoris: Pigura lantai utama: baja kabentuk tiis, ketebalan 3.5mm, galvanisasi; Lantai purlin: C120 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B. Wadah standar nyaéta Tanpa liang forklift, éta tiasa ditambihan numutkeun sarat konsumén.
2) Isolasi (opsional): 100mm kandel Serat kaca sareng aluminium foil, Density = 14kg / m3. Flammability: kelas A, teu tiasa diduruk.
3) Panutup handap (opsional): lambar baja warna 0,25mm, ketebalan Séng≥70g / m2.
4) Papan lanté: papan semén serat kandel 18mm, Fire-proof: grade B1. Kapadetan≥1.3g / cm3
5) Lantai Interior: 1,5mm kandel kulit PVC, warna marmer Biru

Panto & Jandéla

1) panto baja lampu terisolasi: panto asup nyaéta W850 * H2030mm, panto Toilet nyaéta W700 * H2030mm.
2) Jandéla ngageser PVC, kaca ganda ketebalan 5mm, sareng layar reungit sareng bar kaamanan. Jandéla standar: W800 * H1100mm (pikeun wadah 2.4méter), W1130 * H1100mm (pikeun wadah 3 méteran), Jandéla Toilet: W800 * H500mm

Sistem listrik

1) Dihaturkeun kakuatan: 5,0 KW, saran sumber kakuatan éksternal ≤3 dina séri.
2) Parameter téknis: colokan industri CEE, voltase stop kontak 220V- 250V, 2P32A, Dibereskeun dina kotak ledakan-buktina dina balok luhur sisi pondok, kabel listrik dina hateup dijagaan ku pipa PVC kalayan sertifikasi CE; Ngagunakeun kotak distribusi kakuatan standar IP44.
3) Data listrik: kabel listrik utama nyaéta 6 mm2, kabel AC nyaéta 4 mm2, kabel stop kontak nyaéta 2.5 mm2, lampu & kabel saklar nyaéta 1,5 mm2. Lima stop kontak, 1 pc AC stop kontak tina 3holes 16A, 4 pcs stop kontak tina 5holes 10A. 1pc saklar sambungan tunggal, 2 pcs tabung dua lampu LED, 2 * 15W.

Lukisan

1) lukisan Primer: epoxy primer, warna Séng, kandelna: 20 - 40 μm.
2) Tukang cat: Poliuretan jas mantel, warna bodas, kandelna: 40-50 μm. Total ketebalan pilem cet≥80μm. Komponén galvanis, ketebalan lapisan galvanis≥10μm (≥80g / m2)

20ft Datar bungkus imah kontainer

flat pack container house  (1)

40ft Bumi wadah bungkus datar

flat pack container house  (2)

Poto produksi

flat pack container house  (3)

Poto Proyék

flat pack container house  (4)

flat pack container house  (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami