146094444 (1)

Imah Wadah Ékspansi

  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT Dihasilkeun Kontainer House CE Sertifikat

    Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dikombinasikeun ku 3 imah kontainer tapi dibungkus kana hiji rohangan bumi. Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dirancang pikeun nyumponan tujuan pamasangan gancang.
    Spasi tiasa ageung atanapi alit, hiasanna bakal méwah sareng saderhana, gaya na bakal disetél numutkeun kaayaanana, bentukna tiasa digabungkeun sacara bébas, pangwangunanna gancang, genah mobile sareng seueur kaunggulan sanés anu kontras pisan. kalayan wangunan tradisional anu angger.
    Imah kontainer Lida anu tiasa dilegakeun pas sareng paménta kanyamanan, kahirupan pribadi sareng rohangan komérsial dina gaya hirup anu gancang ayeuna.
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik Cina Modular Home Prefab House Dilepas Mewah Wadahna Imah

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb.