146094444 (1)

Imah Kamp Pertahanan & Militér (Camp Tentara)

  • Defense & Military Camp House  (Army Camp)

    Imah Kamp Pertahanan & Militér (Camp Tentara)

    Bumi wadah bungkus datar didamel ku struktur rangka waja, anu nganut waja galvanis bentuk tiis-. Struktur diwangun ku tilu bagian modular: bingkai hateup, kolom sudut sareng bingkai lantai.
    Unggal bagian modular didamel di pabrik sareng dirakit dina situs konstruksi. Sareng hiji imah kontainer tunggal salaku hijian dasar, éta tiasa digabungkeun sacara horizontal atanapi vertikal dina bentuk anu béda sapertos blok wangunan.
    Bumi wadah bungkus datar tiasa ditumpuk dina tilu lantai kalayan fleksibel dina tata ruang sareng sababaraha fungsi, sareng tiasa dianggo dina bidang aplikasi anu béda-béda.
  • 20FT Easily Assemble Temporary Prefabricated Mobile Modular Steel Flat Pack Container Prefab House for Office

    20FT Gampang Ngumpulkeun Samentawis Prefabrikasi Mobile Modular Steel Flat Wadah Kontainer Prefab House pikeun Kantor

    Bumi wadah bungkus datar LIDA cocog pikeun tempat pangwangunan, kubu konstruksi sareng kubu pangeboran, dimana aranjeunna bakal nguntungkeun dijantenkeun kantor, akomodasi, kamar ganti sareng fasilitas toilet.
    Bumi wadah bungkus datar LIDA didamel tina bahan alami sareng ampir 100% didaur deui. Aranjeunna nganteurkeun manpaat lingkungan anu hébat (insulasi termal, pangirangan sora) kanggo nampilkeun solusi modular anu adaptasi, serbaguna, sareng sustainable