Imah Kamp Pertahanan & Militér (Camp Tentara)

Pedaran pondok:

Bumi wadah bungkus datar didamel ku struktur rangka waja, anu nganut waja galvanis bentuk tiis-. Struktur diwangun ku tilu bagian modular: bingkai hateup, kolom sudut sareng bingkai lantai.
Unggal bagian modular didamel di pabrik sareng dirakit dina situs konstruksi. Sareng hiji imah kontainer tunggal salaku hijian dasar, éta tiasa digabungkeun sacara horizontal atanapi vertikal dina bentuk anu béda sapertos blok wangunan.
Bumi wadah bungkus datar tiasa ditumpuk dina tilu lantai kalayan fleksibel dina tata ruang sareng sababaraha fungsi, sareng tiasa dianggo dina bidang aplikasi anu béda-béda.

Detil Produk

Tanda Produk

House Camp Terpadu Lida seueur dianggo pikeun kamp tenaga kerja sareng tujuan militér dina proyék Kontrak Umum, proyék lapangan minyak sareng gas, Proyék Hidroelektrik, Proyék militér, proyek séktor penambangan, sareng sajabina, anu ditujukeun pikeun mobilisasi situs jangka pondok sareng jangka panjang .
Kalayan kaunggulan transportasi anu gampang, konstruksi gancang, kombinasi anu fleksibel, karakter imah kemah militér modular (rumah kemah tentara) cekap cocog pikeun panggunaan militér.
Perumahan kem Militer Lida tiasa minuhan Layanan Bersenjata sareng konstituénna. Dinten ayeuna, Lida Group parantos nyayogikeun seueur tempat kemah militér kanggo PBB sareng sababaraha nagara.
Lida Camp Militer House (Army Camp House) didesain pikeun nganteurkeun solusi anu paling pas sareng ekonomis dina hal wangunan imah prefabrikasi, gedong kontainer atanapi duanana sistem produksi saluyu, anu kedah nyéépkeun waktos, biaya, lokasi situs, sarat klien, sareng peraturan pamaréntah janten pertimbangan.
Pamakéan komprehensif ngeunaan struktur waja, imah prefab sareng bumi kontainer, Lida Group bakal nawiskeun anjeun solusi layanan sakali-kali pikeun kamp militér (camp tentara).

Gedong Camp Camp Militér Lida (Gedong Camp Camp) didamel tina waja ringan salaku struktur sareng panel sandwich pikeun témbok sareng hateup. Isolasi panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng gelas serat, anu ditangtukeun ku kabutuhan paménta sareng lingkungan.
Gedong Bumi Camp Camp Militér (Tentara Camp House) gedong-gedong tiasa dirakit sababaraha kali saatos hiji konstruksi situs réngsé, dipasang kalayan gampang sareng biaya épéktip.

DETALYE PRODUK

Tim ahli kami bakal mamatahan anjeun solusi turnkey anu pangsaéna dumasar kana kabutuhan khusus anjeun pikeun gedong kemah, lokasi kemah, jumlah staf sareng ekspektasi anggaran.

Prefab Construction Worker Labour Camp (4)
Rencana lantai kemah terpadu

Prefab Construction Worker Labour Camp (5)

Rencana lantai kemah terpadu

Prefab Construction Worker Labour Camp (6)

Rencana lantai kemah terpadu

KAMPUNG Militer LIDA (KAP KAPANJANG) NORMAL
NGASILKEUN KAUSUNAN SUSUSUSUS SUSUSUS
Gedong Akomodasi, Gedong Dapur sareng Tempat Makan, Gedong Klinik center Pusat médis), Kantor Administrasi & Kantor Situs, Gedong binatu, gudang Camp, Gedong Rékréasi, Pasar Ruang Sembahyang (Toko), Ruang Cuci & Kamar Pancuran, jst.

KAUNTUNGAN

Kaunggulan Camp Lida Integrated

1. Ukuran ngarobih, desain numutkeun sarat.
2. Hirup jasa dugi ka 15 taun.
3. Épéktip biaya, harga rata-rata nyaéta ti USD 60 / sqm dugi ka USD 120 / sqm.
4. Pangwangunan gancang. Ti produksi dugi ka instalasi, ngan ukur peryogi sababaraha bulan.
5. Héjo sareng Lingkungan, hemat énergi, anti seuneu, anti gempa bumi, buktina cai.
6. Pangalaman 26 taun urang dina pasokan wangunan kamp terpadu ngamungkinkeun kami nawiskeun solusi camp terpadu anu lengkep –stop.

Defense & Military Camp House(Army Camp) (3)

INFORMASI Wangun

Jenis Nganggo atanapi henteu nganggo chassis waja Ketik hiji: tanpa chassis baja, ngawangun dina pondasi strip beton
Ketik dua: kalayan chassis waja, gedongna bakal ditunda blok beton
Storey Hiji tingkat atanapi dua tingkat atanapi tilu tingkat anu sayogi
Sistem pigura Kolom baja Q235 Baja, 100 * 100 * 2,5 tabung pasagi, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Gencatan hateup waja C100 * 40 * 15 * 2.0, las sareng galvanis
Hateup sareng témbok purlin C100 * 40 * 15 * 2.0, galvanis
Palang braces Q235 Steel, baja L40 * 3 sudut, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Baud kimia M16, baud kimia
Baud biasa 4.8S, galvanis
Sasis baja atanapi sistem lantai 1 Balok utami HN250 * 125 * 5.5 * 8, Q235 Steel, lukisan alkyd, dua kali cet heula & dua kali bérés cet
Balok sékundér C100 * 40 * 15 * 2.0 galvanis
Papan struktur lantai Kayu lapis 18 / 20mm papan semén serat
Lantai Kulit lanté PVC sareng ubin keramik sayogi
Tembok sareng sistem hateup Panél témbok Panel sandwich: wol batu, wol kaca, EPS, PU sayogi
Kandel: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm sayogi
Panel hateup Panel sandwich: wol batu, wol kaca, EPS, PU sayogi
Kandel: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm sayogi
Sistem siling Kamar garing Papan gypsum 600 * 600 * 6mm, kalayan kerangka
Kamar baseuh 600 * 600 * 5mm papan silikat kalsium, kalayan kerangka
Sistem panto sareng jandela Panto Baja tahan seuneu / panto ganda, panto darurat sareng bar panik, panto kaca aluminium, panto MDF sayogi
Jandela Jandéla ngageser PVC, Aluminium kalayan kaca héras tunggal / ganda, kalayan layar reungit, kalayan louver sayogi
Sistem listrik sareng Plumbing Unit listrik Kawat listrik, saluran, stop kontak, saklar, lampu, kotak distribusi
Unit kabersihan Pancuran, caket, baskom, pipa cai

Spesifikasi Komponén Camp Lida Integrated (tipe imah wadah bungkus datar)

Bumi wadah bungkus datar didamel ku struktur rangka waja, anu nganut waja galvanis bentuk tiis-. Struktur diwangun ku tilu bagian modular: bingkai hateup, kolom sudut sareng bingkai lantai.
Unggal bagian modular didamel di pabrik sareng dirakit dina situs konstruksi. Sareng hiji imah kontainer tunggal salaku hijian dasar, éta tiasa digabungkeun sacara horizontal atanapi vertikal dina bentuk anu béda sapertos blok wangunan.
Bumi wadah bungkus datar tiasa ditumpuk dina tilu lantai kalayan fleksibel dina tata ruang sareng sababaraha fungsi, sareng tiasa dianggo dina bidang aplikasi anu béda-béda.

Defense & Military Camp House(Army Camp) (4)

PARAMETER méja

Kami tiasa nawiskeun operasi turnkey pikeun situs anjeun anu kalebet perencanaan & perancangan, pamrosésan bahan, pamasangan sareng pasokan bahan konstruksi sanés.

Spésifikasi 1) 20ft: 6055 * 2435 * 2896mm
2) 40ft: 12192 * 2435 * 2896mm
3) Jenis Hateup: Hateup datar kalayan desain solokan cai internal anu teratur
4) Tingkat: ≤3
Parameter desain 1) Jangka hirup: dugi ka 20taun
2) Lantai Live beban: 2.0KN / m2
3) Atap Live beban: 0,5KN / m2
4) Beban Angin: 0.6KN / m2
5) Gempa-résistansi: Kelas 8, Seuneu-buktina: Kelas 4
Panél témbok 1) Kandel: panel serat sandwich kaca 75mm, lébar efektif: 1150mm
2) Lambaran waja luar (konfigurasi standar): Lambar baja warna 0.4mm Aluminium-séng, PE mantel mantel, Warna: bodas, ketebalan Aluminium-seng≥40g / m2
3) Lapisan insulasi (konfigurasi standar): 75mm Serat gelas, density≥50kg / m3, Fire-proof standard: grade A non-flambable
4) Lambaran waja interior (konfigurasi standar): Lambar baja warna 0.4mm Aluminium-séng, mantel pagawean pe, Warna: bodas, ketebalan Aluminium-Séng≥40g / m2
Sistem hateup 1) Baja rangka & asesoris: Pigura hateup utama: baja kabentuk tiis, kandel = 2.5mm, galvanis. kalayan sudut ngangkat 4 galvanis. Atap purlin: C80 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B
2) Panel hateup: 0,4 atanapi ketebalan 0,5mm Aluminium-séng lambar waja warna, PE mantel mantel. Warna: bodas, ketebalan Aluminium≥70g / m2, sambungan pinuh 360 °
3) Isolasi: 100mm kandel Serat kaca sareng aluminium foil, Density = 14kg / m3, grade A fire-proof, nonflammable.
4) Papan siling: tipe V-170, lambar waja warna kelir Aluminium-seng, 0,5 mantel pagawean PE. Warna: bodas, ketebalan Aluminium-séng≥40g / m2.
5) stop kontak industri: Dibereskeun dina kotak ledakan-buktina dina balok luhur sisi pondok, kalayan 1 colokan kakuatan utama pikeun sambungan kakuatan antara wadah
Tihang juru 1) Baja digulung tiis: tihang 4 pcs sareng dimensi anu sami, kandel = 3mm, kelas baja Q235B.
2) Tihang sudut sareng bingkai utama dihijikeun sareng sambel sirah héksagon stop kontak, kakuatan: kelas 8,8. Ngeusi insulasi Fiberglass
Sistem lanté 1) Struktur baja & asesoris: Pigura lantai utama: baja kabentuk tiis, ketebalan 3.5mm, galvanisasi; Lantai purlin: C120 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B. Wadah standar nyaéta Tanpa liang forklift, éta tiasa ditambihan numutkeun sarat konsumén.
2) Isolasi (opsional): 100mm kandel Serat kaca sareng aluminium foil, Density = 14kg / m3. Flammability: kelas A, teu tiasa diduruk.
3) Panutup handap (opsional): lambar baja warna 0,25mm, ketebalan Séng≥70g / m2.
4) Papan lanté: papan semén serat kandel 18mm, Fire-proof: grade B1. Kapadetan≥1.3g / cm3
5) Lantai Interior: 1,5mm kandel kulit PVC, warna marmer Biru
Panto & Jandéla 1) panto baja lampu terisolasi: panto asup nyaéta W850 * H2030mm, panto Toilet nyaéta W700 * H2030mm.
2) Jandéla ngageser PVC, kaca ganda ketebalan 5mm, sareng layar reungit sareng bar kaamanan. Jandéla standar: W800 * H1100mm (pikeun wadah 2.4méter), W1130 * H1100mm (pikeun wadah 3 méteran), Jandéla Toilet: W800 * H500mm
Sistem listrik 1) Dihaturkeun kakuatan: 5,0 KW, saran sumber kakuatan éksternal ≤3 dina séri.
2) Parameter téknis: colokan industri CEE, voltase stop kontak 220V- 250V, 2P32A, Dibereskeun dina kotak ledakan-buktina dina balok luhur sisi pondok, kabel listrik dina hateup dijagaan ku pipa PVC kalayan sertifikasi CE; Ngagunakeun kotak distribusi kakuatan standar IP44.
3) Data listrik: kabel listrik utama nyaéta 6 mm2, kabel AC nyaéta 4 mm2, kabel stop kontak nyaéta 2.5 mm2, lampu & kabel saklar nyaéta 1,5 mm2. Lima stop kontak, 1 pc AC stop kontak tina 3holes 16A, 4 pcs stop kontak tina 5holes 10A. 1pc saklar sambungan tunggal, 2 pcs tabung dua lampu LED, 2 * 15W.
Lukisan 1) lukisan Primer: epoxy primer, warna Séng, kandelna: 20 - 40 μm.
2) Tukang cat: Poliuretan jas mantel, warna bodas, kandelna: 40-50 μm. Total ketebalan pilem cet≥80μm. Komponén galvanis, ketebalan lapisan galvanis≥10μm (≥80g / m2)

Defense & Military Camp House(Army Camp) (5)

Paking sareng Pamasarana Camp Buruh Terpadu Lida

Defense & Military Camp House(Army Camp) (6)

Paking sareng Pamasarana Camp Buruh Terpadu Lida

Defense & Military Camp House(Army Camp) (7)

Pamasangan Camp Lida Integrated

Defense & Military Camp House(Army Camp) (8)

Pamasangan Camp Lida Integrated

Defense & Military Camp House(Army Camp) (9)

Rengse Camp Buruh Terpadu Lida

Defense & Military Camp House(Army Camp) (10)

Rengse Camp Buruh Terpadu Lida


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami