146094444 (1)

Imah Wadah anu Disaluyukeun

  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pabrik Pasokan Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb.