146094444 (1)

Imah Wadahna

  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Lida container container house (foldable container house) dirancang pikeun minuhan tujuan pamasangan gancang dina sababaraha proyék darurat. Hiji unit imah wadah tilepan tiasa dipasang dina waktos 3 menit ku 2 padamel.
    Hal ieu seueur dianggo salaku Kantor situs, cadangan bahan bantuan bencana, imah panyumputan darurat, ruang tamu tempat, ruang rapat, asrama, toko, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
    Imah wadah tilepan Lida (imah wadah anu tiasa dilipat) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 10 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Kualitas luhur Wadah Wéb Modern Prefab

    Lida container container house (foldable container house) dirancang pikeun minuhan tujuan pamasangan gancang dina sababaraha proyék darurat. Hiji unit imah wadah tilepan tiasa dipasang dina waktos 3 menit ku 2 padamel.
    Hal ieu seueur dianggo salaku Kantor situs, cadangan bahan bantuan bencana, imah panyumputan darurat, ruang tamu tempat, ruang rapat, asrama, toko, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina. Bahan enteng tanpa seueur beban, gampang dibungkus sareng diangkut.
    Imah wadah tilepan Lida (imah wadah anu tiasa dilipat) tiasa dirakit sareng dibongkar langkung ti 10 kali, sareng umur jasa langkung ti 15 taun.
  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT Dihasilkeun Kontainer House CE Sertifikat

    Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dikombinasikeun ku 3 imah kontainer tapi dibungkus kana hiji rohangan bumi. Bumi kontainer anu tiasa dilegakeun dirancang pikeun nyumponan tujuan pamasangan gancang.
    Spasi tiasa ageung atanapi alit, hiasanna bakal méwah sareng saderhana, gaya na bakal disetél numutkeun kaayaanana, bentukna tiasa digabungkeun sacara bébas, pangwangunanna gancang, genah mobile sareng seueur kaunggulan sanés anu kontras pisan. kalayan wangunan tradisional anu angger.
    Imah kontainer Lida anu tiasa dilegakeun pas sareng paménta kanyamanan, kahirupan pribadi sareng rohangan komérsial dina gaya hirup anu gancang ayeuna.
  • Flat Pack Living Expandable Price Movable Steel Pre Fab Mobile Luxurious Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Pek Datar Living Harga Anu Dihasilkeun Baja Bergerak Pra Fab Mobile Mewah Portabel Modél Prefabrikasi Prefabricated Wadah Kontainer

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik Cina Modular Home Prefab House Dilepas Mewah Wadahna Imah

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pabrik Pasokan Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 
    Perumahan Wadah Kontainer pengiriman barang Lida 'Customized Shipping Container House' biasana dianggo pikeun hotél, resort, akomodasi, sakola & universitas salaku kamar tamu atanapi asrama mahasiswa, ogé dianggo pikeun Gedong Komérsial Modern, Modular Apartemen, kamp militér, proyek Stadion & Perpustakaan proyek, jsb. 
  • 40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    Custom Container Shipping House ogé disebat Modified Shipping Container House sareng Perumahan Container Shipping Container, anu dirobih tina ISO container container house kalayan hiasan batin sakumaha paménta khusus klién. 

    Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)

    Ngaran mérek: Lida

    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja

    Anggo: Bumi Wadah

    Sértipikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001

    Waktos pangiriman: 15 dugi 30 dinten

    Syarat pamayaran: T / T, LC
  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).
  • Supply High Qualtiy Portable Office Prefabricated Flat Pack Container House

    Pasokan High Qualtiy Portable Office Prefabricated Flat Pack Container House

    Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).
  • prefab modular portable flat pack folding prebuilt container house

    prefab modular portable flat pack lipat imah wadah prebuilt

    Imah kontainer Lida kalebet rumah kontainer bungkus datar, bumi kontainer anu tiasa dilipat (rumah kontainer tilepan), imah kontainer anu tiasa diperpanjang, imah kontainer las (rumah kontainer khusus) sareng imah kontainer pengiriman (imah kontainer pengiriman).
  • Lida Isolation Modular Hospital Prefabricated Hospital Quick Installation

    Lida Isolation Modular Rumah Sakit Prefabrikasi Rumah Sakit Instalasi Gancang

    Ngawangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, urang tiasa nganggo bumi wadah bungkus datar, imah wadah tilepan, imah kontainer anu tiasa dilegakeun, imah kontainer khusus, bumi prefabrikasi sareng wangunan struktur baja.
  • Flat Pack Container House Standard Size Lida Group

    Flat Pack Wadahna Rumah Standar Ukuran Lida Grup

    Imah kontainer didesain sareng dikembangkeun numutkeun ukuran standar wadahna kiriman. Éta tahan panas sareng tahan cai. Hal ieu seueur dianggo salaku kantor, ruang rapat, asrama, toko, bilik, WC, gudang, dapur, kamar mandi sareng sajabina.