146094444 (1)

Camp Buruh Konstruksi

  • Prefab Construction Worker Labour Camp

    Camp Tenaga Kerja Konstruksi Prefab

    Nomer Modél: LD-LC-003
    Tempat Asalna: Shandong, Cina (Daratan)
    Ngaran mérek: Lida
    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja
    Anggo: Camp Buruh Pertambangan (Kamp Buruh)
    Sertipikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO18001
    Waktos pangiriman: 15 dugi 30 dinten
    Syarat pamayaran: T / T, LC
  • K-type Prefabricated Modular Labor Camp-Lida Group

    K-type Prefabrikasi Modular Labor Camp-Lida Group

    Kamp kerja tanaga tipe K didamel tina waja ringan salaku struktur baja sareng panel sandwich pikeun tembok sareng hateupna. Panel sandwich tiasa janten polistirén, poliuretan, wol batu sareng serat sandwich serat kaca pikeun insulasi.