Tentang Kami

company (2)

▶ Ngeunaan Kami

Dina 2017, Grup Lida dilélérkeun Pangkalan Démonstrasi Gedong Majelis di Propinsi Shandong. Dina rekonstruksi Sichuan saatos Gempa bumi 5,12, Grup Lida dipuji salaku perusahaan maju kusabab kontribusi anu luar biasa. 
 
Produk utama Grup Lida ngandung skala ageung tina kamp kerja tanaga kerja, wangunan struktur Baja, LGS Villa, Wadahna imah, imah Prefab sareng gedong terpadu sanés.

lou

Ayeuna Lida Group ngagaduhan tujuh anak perusahaan, nyaéta Weifang Henglida Steel struktur Co., Ltd., Qingdao Lida Konstruksi Fasilitas Co, Ltd., Qingdao Zhongqi Lida Konstruksi Co., Ltd., Pabrik Pabrik Prefab Shouguang Lida, USA Lida Sistem Gedong Internasional Co, Ltd, MF Development LLC sareng kerjasama Zambia Lida Investment.

Di sagigireun éta, kami parantos nyetél seueur kantor cabang luar negeri di Arab Saudi, Qatar, Dubai, Kuwait, Rusia, Malaysia, Sri Lanka, Maladewa, Angola sareng Chili. Lida Group ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu mandiri. Dugi ka ayeuna, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 145 nagara sareng daérah.

Didirikeun

Lida Group didirikeun taun 1993, salaku pabrik profesional sareng éksportir anu paduli kana desain, produksi, instalasi sareng pamasaran konstruksi rékayasa.

Sértipikat

Lida Group parantos ngahontal ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi EU CE (EN1090) sareng lulus inspeksi SGS, TUV sareng BV. Grup Lida parantos kénging Kualifikasi Kelas Kadua Struktur Baja Kontrak Kontruksi Profesional sareng Kualifikasi Kontrak Umum Téknik Konstruksi.

Kakuatan

 Lida Group mangrupikeun perusahaan rékayasa wangunan terintegrasi anu paling kuat di Cina. Grup Lida parantos janten anggota sababaraha asosiasi sapertos Asosiasi Struktur Baja China, Dewan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional sareng Asosiasi Struktur Logam Cina Wangunan jsb.

▶ Naha Pilih Kami

Lida Group komitmen pikeun ngawangun platform jasa one-stop pikeun gedong terpadu. Lida Group tiasa nyayogikeun solusi mandeg pikeun palanggan domestik sareng luar negeri di salapan domain, kalebet konstruksi kamp terpadu, konstruksi industri, konstruksi sipil, konstruksi infrastruktur, kaluaran sumber daya manusa, jasa logistik, manajemen properti, bahan bangunan sareng pasokan alat konstruksi, program sareng jasa desain.
 
Lida Group mangrupikeun pemasok kamp terpadu terpadu tina PBB. Kami parantos netepkeun kerjasama strategis koperasi jangka panjang sareng Grup Konstruksi Cina (CSCEC), Grup Téknik Kereta Api Cina (CREC), Grup Konstruksi Kereta Api Cina (CRCC), Grup Konstruksi Komunikasi Cina (barotra), Konstruksi Daya Cina, Sinopec, CNOOC, PKS Kelompok, Grup Konstruksi Qingdao, Grup Salini Italia, Grup Carillion UK sareng Grup Saudi Bin Laden.

Lida Group suksés ngawangun seueur proyek ukuran ageung atanapi sedeng di dalam sareng luar negeri, sapertos Proyék Pamulihan Bencana Wenchuan di 2008, Proyek Pusat Komando Pusat Pelayaran Olimpiade 2008, Proyék Konstruksi Fasilitas Eksposisi Hortikultura Dunya Qingdao 2014, Konstruksi Qingdao Jiaodong Bandara Proyék Kantor sareng Akomodasi Terpadu, Proyék Pusat Komando Angkatan Darat Beijing No.1129, sareng Proyék Camp Terpadu PBB (Sudan Kidul, Mali, Sri Lanka, sareng sajabana), Proyék Camp Station Hydropower Malaysia Cameron, Proyek Kota Saudi SAUD University City jsb. .